Meridianbet nudi 30 KM ZA BESPLATAN TIKET i najveće kvote na planeti za englesku i italijansku ligu!

Meridianbet nudi 30 KM ZA BESPLATAN TIKET i najveće kvote na planeti za englesku i italijansku ligu!

O. Lekić

Kladionica Meridian je apsolutni rekorder najvećih kvota na planeti za Premier League, La Ligu, Bundesligu i Seriu A!

Konačno! Zagarantovano znamo da će ova sezona vjerovatno biti jedna od najzanimljivijih ikada. Uzbuđenja sigurno neće da manjka, jer Meridian je napravio apsolutnu „blokadu“ interneta!

Samo u Meridianu imate priliku da igrate najbolju ponudu i NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

Ukoliko do sada niste registrovali svoj meridianbet nalog, pravac na meridianbet.ba, jer za samo par klikova čeka vas poklon od 20 KM ZA BESPLATNU SPORTSKU PROGNOZU!

Da zabava ne prestaje ni na poluvremenu, 10KM za Meridan Online Kazino!

Premier League Engleske danas sa čak osam utakmica. Leicester igra na domaćem terenu sa Chelsea-em, tako da provjereno znamo da će „King Power Stadium“ da priredi spektakl, a LIVE IGRA da obori sve rekorde.

Liverpool dočekuje Arsenal. Artetini igrači su u stagnaciji forme, vezali su dva neriješena rezultata, tako da očekujemo ozbiljan derbi. Liverpool je na ime domaćeg terena favorit na ovoj utakmici, a ukoliko pogodite „kec u glavu“ kladionica Meridian pobjedu plaća kvotom od 1.60!

Italijanska Seria A, danas je u znaku dva derbija. Od 18h na stadionu „Olimpico“ : LAZIO – JUVENTUS! Obje ekipe sigurno nisu na pozicijama, na kojima su željele da budu. „Nebesko- plavi“ su na petoj poziciji, dok je „Stara dama“ na čak osmom mjestu. Ipak, Juve je favorit na ovom meču, bar tako kažu bukmejkeri. Tipovan je kvotom od 2.50, ali zato treba razmisliti i igrati možda „čist kec u glavu“, jer domaćin je danas tipovan čak kvotom 3.00!

A, kao finale večeri gledamo od 20.45h okršaj Fiorentina - Milan. „Rosoneri“ danas kao drugoplasirana ekipa prvenstva, ali sa istim brojem bodova kao prvoplasirani Napoli, ide u goste da povrati lidersku poziciju. Fenomenalna igra stavlja ih u ulogu favorita, a kvota od 2.30, sigurno je odlična prilika za profitiranje!

Utakmice koje se danas ne propuštaju:

Iskoristite priliku da sastavite svoju idealnu kombinaciju. Trostruka sigurica vam pruža šansu da odigrate kao jedan par čak tri kombinacije, pogodite samo jednu i vaš tip se računa kao dobitni.

BetBulider vam na sve što ste zamislili da želite da igrate na jednom meču, daje priliku da iskombinujete, naravno po najvećoj kvoti na planeti!

Meridian – najveće kvote na planeti!
*kvote su podložne promjenama, ali samo u sportskoj kladionici Meridian, kvote su uvijek najveće na planeti!

Top Komentari

GojkoMoksikanac
Topdzije ce lako večeras da potope Liverpool
0 0
Jadranko
Danas cu se svakako kladiti na vise igara i utakmica
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije