Messi kupio poseban madrac protiv koronavirusa, a košta toliko da ga svi mogu kupiti

Nije ni skup

Messi kupio poseban madrac protiv koronavirusa, a košta toliko da ga svi mogu kupiti

E. Škorić

Lionel Messi pronašao je jedan od načina da se sačuva od opasnog koronavirusa.

U vremenima koronavirusa u kojima je oprez jedan od najvažnijih faktora koje treba imati na umu za očuvanje zdravlja, Messi je svjestan da i sam može da bude žrtva, kao i njegovi članovi porodice, pa je poduzeo određene mjere.

Kako su posljednjih dana izvijestili različiti mediji sa Starog kontinenta, Messi je kupio poseban madrac od kompanije Tec Moon koji pomaže u borbi protiv koronavirusa.

Kako proizvod djeluje? Primjenom sustava koji je firma nazvala viruclean, element koji kroz niz nanočestica primijenjenih na njegovu strukturu, uspijeva eliminirati praktički bilo koju vrstu virusa koji je prisutan u tkaninama.

Logično je da je zbog vremenskih inovativnih karakteristika - pored delikatne situacije koju planet doživljava zbog COVID 19 argentinska zvijezda morala provesti relativno važna ulaganja kako bi mogla steći kakvu-takvu zaštitu.

Razni portali smatraju da je Messi za spomenuti madrac izdvojio tek 1000 eura, što je opet dostupno za mnoge ljude širom svijeta.

Predmetni proizvod također ima sustav koji toplotu podnosi na područje stopala i vrši masaže.

Top Komentari

Tz075
I sta kazes, mogu ga svi kupiti, de podjeli raji te droge sto koristis, da i nama bude veselo
16 1
AmarSahi
Za samo 1000 eura, a nečija plata 700
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi