Miss Bum Bum zapalila sve provokativnim fotografijama

Slavi pobjede Sao Paola i Barcelone

Miss Bum Bum zapalila sve provokativnim fotografijama

M. Šljivak

Brazilka Suzy Cortez, poznatija kao Miss Bum Bum, proslavila je proteklih dana dvije pobjede.

Imala je ova atraktivna Brazilka velikog razloga za zadovoljstvo, jer su timovi za koje navija tokom vikenda došli do jako bitnih pobjeda.

Prvo je navijače počastila golišavim fotografijama nakon pobjede Sao Paula u Kupu Brazila protiv Corinthiansa, a nakon što je Barcelona sinoć pobijedila Eibar, Suzy nam je poklonila još atraktivnih fotografija uz minimalne količine odjeće.

Mis BumBum je od ranije poznata kao velika navijačica Barcelone s čijim zvijezdama je željela i da na svoj način proslavlja pobjede. Ipak, Lionel Messi joj je rekao ne, baš kao i Gerard Pique, kojem je supruga Shakira pravila ogromne probleme zbog ove Brazilke.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije