Nigdje nećete naći veće koeficijente na Španiju, Norvešku i Južnu Afriku

Nigdje nećete naći veće koeficijente na Španiju, Norvešku i Južnu Afriku

Sponzorski tekst

Mozzart i danas nudi najveće kvote na svijetu.

Za danas Mozzart je spremio tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svijetu. U pitanju su kec na Španiju protiv Švajcarske i dvojka na Norvešku u Sloveniji u okviru Lige nacija, kao i jedinica u prijateljskom odmjeravanju snaga Južne Afrike i Sijera Leonea.

Ne zaboravite izvršiti registraciju i verifikaciju naloga i osvoji 50 besplatnih spinova i 10 rundi na brojevima.

ŠPANIJA - ŠVAJCARSKA (SUBOTA, 20.45), KEC 1,57

Španija je poslije dve vezane pobjede dospijela na vrh tabele Grupe 2 u diviziji A Lige nacija i sada ima za cilj da potvrdi ulogu favorita u okršaju sa Švajcarskom. Crvena furija se ujedno priprema za Svijetsko prvenstvo i pozivno je što je popravila formu. Na startu Lige nacija je na svom terenu remizirala sa Portugalijom (1:1), a tri dana kasnije sa Češkom (2:2). Ipak, u Švajcarskoj je izborila trijumf (1:0) i na svom terenu savlada Češku (2:0) prestigavši Portugalce na čelu. Švajcarska je posljednjeplasiran u grupi sa bodom manje od Čeha. Počele su Sajdžije kampanju sa tri poraza zaredom u Češkoj (1:2), u Portugaliji (0:4) i na domaćem terenu sa Španijom (0:1), ali je na posljednjem susretu savladana Portugalija (1:0) i Švajcarska se vratila u trku za ostanak u diviziji A.

SLOVENIJA - NORVEŠKA (SUBOTA, 18.00), DVOJKA 2,05

Slovenija nije uspiješna u ovom žrijebu Lige nacija. Reprezentacija je na posljednjem mjestu u Grupi 4 divizije B sa dva boda, dok je Švedska na trećem mjestu sa bodom više, a Srbija sa druge pozicije bježi velikih pet koraka. Tokom četiri kola puleni Matjaža Keka nisu pobjedili. Najprije su Slovenci pretrpjeli dva poraza od Švedske (0:2) i Srbije (1:4), a zatim remizirali sa liderom Norveškom (0:0) i ponovo sa Srbijom (2:2). Norveška ima suprotnu situaciju u grupi Lige nacija u odnosu na Sloveniju. Selekcija predvodi kvartet sa deset osvojenih bodova, tri više od Srbije. U četiri kola Norveška je kiksnula samo jednom, protiv Slovenije (0:0). U drugim konfrontacijama, Erling Haland i društvo su bili uspješni.

JUŽNA AFRIKA - SIJERA LEONE (SUBOTA, 15.00), KEC 1,58

Južna Afrika neće željeti ništa osim pobjede u prijateljskom odmjeravanju snaga sa Sijera Leoneom u Johanezburgu. Bafana Bafana će biti pod pritiskom da savlada selekciju koja je 113. na svijetskoj rang-listi. Južna Afrika je trenutno 68. na planeti i bez slavlja je u posljednja tri meča, dok je na minula dva poražen od Angole, najprije 2:0 u gostima, a onda 4:1 usred Johanezburga. S druge strane, Sijera Leone je u nizu od tri neuspjeha, pošto je gubila redom od Zelenortskih Ostrva sa 2:1, a potom i dva puta od Malija 2:1 i 2:0. Bafana Bafana će se sastati sa Sijera Leoneom peti put i iznenađujuće, nikada nije okusila pobjedu nad zapadnoafričkom državom.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.