Stiže MOZZART BET RACE – zabavi se, budite pobjednik i kreni u trku za 30.000 KM

Stiže MOZZART BET RACE – zabavi se, budite pobjednik i kreni u trku za 30.000 KM

Sponzorski tekst

Svakog dana od 15.03.2023. do 09.04.2023. odigraj tiket od minimalno 5 KM jer te čekaju bogate novčane nagrade. 

Nemoj propustiti vrhunsku priliku za dobitke jer sve što trebaš je učestvovati SVAKI DAN. Svi igrači koji završe Bet Race trku osvajaju vrijedne bonuse, a dodatne nagrade čekaju i TOP 50 najvještijih igrača s najvećim zbirom kvota na pogođenim tiketima.

Za sve one koji vole kladilačka takmičenja na duge staze stiže Mozzart Bet Race.

Proljetni dio sezone u najjačim fudbalskim ligama se zahuktao, a uporedo se igraju i razigravanja evropskih takmičenja, pa nema boljeg trenutka da vam predstavimo Mozzart Bet Race, jer ponuda gori!

Mozzart donosi najzanimljivije takmičenje na duge staze i zato se priključi zabavi i budi pobjednik, jer Mozzart dijeli čak 30.000 KM.

Budi strpljiv i istrajan, jer ove je kladilački maraton, a ne trka na 100 metara.

Uz fantastične nagrade koje čekaju igrače, uvijek je spremna fenomenalna ponuda sportskog klađenja. U Mozzartu 365 dana u godini možeš pronaći najveće kvote na svijetu koji će dodatno povećati tvoj dobitak. Ako i promašiš jedan par, bez brige – samo u Mozzartu svakodnevno možeš naplatiti promašaj i dobiti bonus za gubitni tiket.

Nemaš šta čekati, požuri na www.mozzartbet.ba, uključi se u Bet Race i budi pobjednik.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi