Mozzart i ove godine sponzor futsal turnira u Gradišci

Pobjednik drugog Međunarodnog turnira u futsalu ekipa “DM Montaža Brod”

Mozzart i ove godine sponzor futsal turnira u Gradišci

Sponzorski tekst

Sinoć je u prepunoj Areni Gradiška završen drugi Međunarodni futsal turnir „Arena 2023“. 

Za učesnike iz više zemalja i posjetioce bio je to pravi sportski spektakl jer su imali priliku da uživaju u futsal mečevima, ali i radničkim igrama. Podršku organizatorima i sportistima i ove godine pružila je kompanija Mozzart.

Šampion turnira je ekipa „DM Montaža Brod“. Oni su u finalu seniorske kategorije, pred prepunim tribinama gradiške Arene, savladali tim “Arkadija kompani” iz Gradiške rezultatom 5:3.

Pobjednički pehar u kategoriji veterani 35+ podigla je ekipa “Servis Kliska Laktaši” koja je u uzbudljivoj penal završnici bila bolja od tima “Noćnog kluba Utopija”.

U finalnoj utakmici radničkih igara “Špediteri Gradiška” rezultatom 3:2 savladali su ekipu “Prima ISG”.

Najbolji seniorski tim osvojio je nagradu od 10.000 KM. Nagrada za drugoplasirane je 2.000 KM, a toliko su osvojili i pobjednici u kategorijama veterana 35+ i radničkih igara. Drugoplasirane ekipe veterana i radničkih igara osvojile su nagrade od po 500 KM.

Tokom devet dana trajanja turnira, vještine u petoparcu odmjerila je 51 ekipa iz BiH, Srbije i Hrvatske. U kategoriji seniora takmičila su se 24 tima, 18 u kategoriji veterana i devet u radničkim igrama.

Organizatori drugog po redu turnira u futsalu su Arena Gradiška i Udruženje “Naša Sava”, a i ove godine su posebno zahvalni sponzoru koji je sada već tradicionalno uz ovaj sportski događaj.

- Turnir je ove godine bio još kvalitetniji, sa još više ekipa iz regije, a broj posjetilaca je bio toliki da se tražila stolica više. Sve to ne bi bilo moguće bez naših prijatelja iz kompanije Mozzart.

Hvala im što su sada već tradicionalno uz nas pri organizaciji zimskih i ljetnjih turnira. Uvijek nam pružaju podršku, a mi se trudimo da opravdamo ukazano povjerenje- kaže Dario Lacković, član organizacionog odbora turnira.

Tokom finala posjetioci su uživali u velikom scensko-vizuelnom spektaklu, a organizatori poručuju da se vidimo i iduće godine u Areni.