Mozzart daje najveće kvote na svetu: Manchester United 1,80, Salzburg 2,20, Leicester 1,90!

Nigdje nećete naći veće

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Manchester United 1,80, Salzburg 2,20, Leicester 1,90!

Sponzorski tekst

Raznovrstan fudbalski program ove srijede stavio je bookmakere Mozzarta na slatku muku. Oni su kladioničare nagradili sa sjajnim kvotama za mečeve u Ligi šampiona i Ligi Europe

Na meniju su se našla tri meča na kojima će u svakom trenutku koeficijent da bude najveći na svijetu. U izboru su jedinice na Manchester United i Salzburg, odnosno dvojka na Leicester.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

MANCHESTER UNITED - ATALANTA (SRIJEDA, 21.00), KEC 1,80

Aktuelni vicešampion Engleske u novoj sezoni nije počeo tako samouvjereno kao u prošloj, ali Manchester United ima veoma ozbiljan potencijal i još ima šanse da se bori za prvo mjesto. Puleni Ole Gunnar Solskjaera ne blistaju ni u Ligi šampiona, u okviru koje večeras dočekuju Atalantu. Start u grupnoj fazi Đavolima nije prijao jer su poraženi u Bernu od Young Boysa sa 2:1, da bi u drugom kolu donio slavlje nad Villarrealom (2:1). Sve skupa, United je doživio tri poraza u svim takmičenjima na pet prethodnih mečeva, te mu je okršaj sa Atalantom veoma važan. Gosti su Ligu šampiona otvorili remijem u gostima Villarrealu (2:2), a potom je Boginja provincije minimalcem savladala Young. Jedan poraz na proteklih sedam duela pokazuje da je sastav iz Bergama konsolidovao formu.

SALZBURG - WOLFSBURG (SRIJEDA, 18.45), KEC 2,20

Salzburg se nije baš smatrao jasnim pretendentom na plej-of, ali su Bikovi već u prvom kolu pokazali da nisu autsajderi. Salzburg je mogao da uzme bodove u gostima Sevilli, ali su na kraju odigrali nerješeno 1:1. U drugom kolu austrijski prvak je prilično lako pobedio Lille kod kuće 2:1, uspjevši da se popne na prvo mjesto u Grupi G. Večeras dočekuje Wolfsburg, koji nije dobro počeo u Ligi šampiona. Izabranici Marka Van Bomela su uz velike poteškoće odbranili remi bez golova protiv Lillea na početku, da bi zatim bili blizu slavlja nad Sevillom kod kuće, a na kraju su morali da se zadovolje bodom. Dodajmo i da je Salzburg neporažen ove sezone u svim takmičenjima na 17 mečeva, dok je Wolfsburg bez slavlja na sedam minulih susreta.

SPARTAK MOSKVA - LEICESTER (SRIJEDA, 16.30), DVOJKA 1,90

Poslije dva kola u Ligi Evrope moskovski Spartak ima tri boda i nalazi se na drugom mjestu u Grupi C, taman toliko iza Legije. U prethodnom meču crveno-beli su u velikom stilu pobedili odlični Napoli sa 3:2 u gostima, izvlačeći pobjedu na kraju meča. Pre toga desio im se poraz u Moskvi od poljskog tima. Danas Spartak dočekuje Leicester, koji poslije dva duela ima samo jedan osvojen bod. Engleski tim je u uvodnom meču remizirao sa Napolijem 2:2, iako je vodio sa dva gola prednosti, a u poslednjem sukobu minimalno je poražen od Legije na gostovanju.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi