Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Anadolu Efes 1,55, Orhus 2,05, Žilina 1,37!

Nigdje nećete moći da nađete veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Anadolu Efes 1,55, Orhus 2,05, Žilina 1,37!

Sponzorski tekst

Finiš je sezone u većini evropskih takmičenja. I ovog petka mnogo zanimljivih parova, a bukmejkeri Mozzarta bili su široke ruke i za danas izabrali tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svijetu. Provjerite, stvarno je tako.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

CSKA MOSKVA - ANADOLU EFES (PETAK, 18.00), DVOJKA 1,55

Završni čin najkvalitetnijeg košarkaškog klupskog takmičenja Starog kontinenta startuje duelom CSKA i Anadolu Efesa. Armejci su ligaški dio takmičenja završili na drugom mjestu sa dvije pobjede više od trećeplasiranog Anadolu Efesa. U četvrtfinalu CSKA je s laganih 3:0 nadvisio Fenerbahče, dok je Efes u drami bio bolji od Reala iz Madrida u pet utakmica. Kada je reč o međusobnim duelima, obje ekipe su slavile s ubjedljivim razlikama na domaćem terenu. No, sada se igra jedna utakmica i to na neutralnom terenu u Kelnu.

ORHUS - OLBORG (PETAK, 19.00), KEC 2,05

Četvrtoplasirani sastav iz plej-ofa Danske suočava se večeras sa najboljim iz plej-auta za mjesto u kvalifikacijama za Ligu konferencije. Sa jedne strane Orhus, sa druge Olborg. Orhus će krenuti u utakmicu poslije dva uzastopna poraza od Brondbija i Midtjilanda, a treba reći da je u prethodnom nastupu doživjeo težak poraz 4:0. Sa druge strane, Olborg ulazi u susret pošto je slavio na dva posljednja meča, a prije četiri dana deklasirao je Sonderjisk sa 4:0. U ovosezonska dva međusobna duela Orhus je kod kuće protiv Olborga slavio sa 3:0, a u gostima je igrao 1:1.

ŽILINA - ZLATE MORAVCE (PETAK, 19.00), KEC 1,37

U finalnom meču slovačkog plej-ofa za kartu za kvalifikacije za Ligu konferencije večeras se sastaju Žilina i Zlate Moravce. Obje ekipe su na svojim travnjacima izvojevale pobjede u polufinalu. Žilina je bila bolja od Sereda 4:2, dok je Zlate preslišao Trenčin 2:0. U toku ove kampanje dva finalisti su se sastali čak pet puta. Kada je u pitanju liga, slavili su uvijek domaćini, a duel u Kupu pripao je tada gostujućoj Žilini.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije