Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Boca Juniors 2,10, mlada reprezentacija Španije 1,63!

Nigdje nećete moći da nađete veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Boca Juniors 2,10, mlada reprezentacija Španije 1,63!

Sponzorski tekst

Novi dan za kladioce – nove poklon kvote. Bukmejkeri Mozzarta ne posustaju i u finišu sezone u većini zemalja širom svijeta. Za danas su pripremili dvije kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu. Provjerite, stvarno je tako.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

RASING - BOKA JUNIORS (PONEDJELJAK, 20.00), DVOJKA 2,10

Argentinski Liga kup stigao je do samog kraja. Branilac trofeja Boka Juniors će u polufinalu imati težak zadatak protiv Rasinga. Klub iz Aveljanede je u plej-of ušao kao četvrtoplasirani tim Grupe A, ali je u posljednje vrijeme znatno podigao formu. Na prethodnih šest utakmica u Kopa Libertadoresu i Liga kupu ostao je neporažen i u istom periodu nije primio nijedan gol. Boka je s druge strane početkom maja bila u rezultatskoj krizi, vezala je tri poraza, ali se sredinom mjeseca uzdigla, pa je na posljednje tri utakmice neporažena. Tri od prethodnih pet međusobnih susreta pripalo je Rasingu, jednom je slavila Boka, dok je preostali završen podjelom plijena.

ŠPANIJA U21 - HRVATSKA U21 (PONEDJELJAK, 18.00), KEC 1,63

Nokaut faza omladinskog Evropskog prvenstva nastavlja se dva mjeseca po okončanju grupne faze. Aktuelni vladar Evrope u ovom uzrastu i najuspješnija reprezentacija u istoriji takmičenja (pet trofeja) grupnu fazu, u kojoj su bili još i Italija, Slovenija i Češka, prošla je rutinski, opravdavši status branioca turnira. Crvena furija je na megdan Hrvatskoj stigla sa liderske pozicije i učinkom od dvije pobjede i remija, bez ijednog primljenog gola. Hrvatska je do istorijskog prvog prolaska u narednu fazu stigla sa samo jednom pobjedom, jer je u trouglu sa Švajcarskom i Engleskom imala bolji međusobni skor, ali i bolju gol-razliku.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi