Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Everton 1,93, Braga 1,80, Midtjylland  2,05!

Nigdje na planeti nećete pronaći veće koeficijente!

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Everton 1,93, Braga 1,80, Midtjylland 2,05!

Sponzorski tekst

Redovna čast uz elitne utakmice u Mozzartu.

Mjesec bogatog fudbalskog programa je u punom jeku, a pred vama su ovog ponedjeljka tri poklon kvote, kakve nećete naći nigdje na svijetu. Odsteri su bili široke ruke na susretima šampionata Engleske, Danske i Portugalije.

* Pored toga, pozovi Mozzart asistente svakog dana radi uplate depozita ili isplate dobitka, a brojeve telefona na koje ih možete pozvati pronađite OVDJE.

EVERTON - KRISTAL PALAS (PONEDJELJAK, 19.00), KEC 1,93

Everton je poslije tri uzastopna poraza pao na osmo mjesto, na tri boda daleko od Totenhema, ali ima i dvije utakmice manje od Pijevaca, u kojima bi mogao da popravi poziciju na tabeli. Kristal Palas u posljednje vrijeme bilježi promjenljive rezultate, uostalom kao i tokom većeg dijela sezone, ali iako u prošlom kolu protiv Vest Broma prekinuo seriju od tri meča bez pobjede, može da se pohvali da u istom periodu samo jednom nije sačuvao mrežu. Međutim, Karamele su posljednjih godina nerijetko uspjevale da otključaju bravu londonskog tima. Neporaženi su na prethodnih 12 međusobnih duela, od kojih šest dobili.

FARENSE – BRAGA (PONEDJELJAK, 19.45), DVOJKA 1,80

Oglasi

Braga je sa samo jednim osvojenim bodom iz prethodna dva duela ispala iz trke za direktno mjesto u Ligi šampiona, ali bi mogla da ga obezbijedi kroz kvalifikacije, za koje će se boriti sa Benfikom do kraja sezone. Povratak na pobjednički put ekipa Karlosa Karvaljala tražiće u duelu sa Farenseom, ekipom koja je u prethodnom kolu pobjedom protiv Boaviste prekinula seriju od pet mečeva bez trijumfa. Domaćin posebno kuburi sa efikasnošću, pošto je na prethodnih pet utakmica postigao samo jedan pogodak, onaj u pobjedi nad Boavistom. Pride mu sa Bragom nikako ne ide: na posljednja tri prvenstvena susreta uspjeo je da osvoji samo bod.
*Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.ba, provjeri ga svakog ponedjeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje!

Ne zaboravi, ponedjeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.

MIDTJILAND - BRONDBI (PONEDJELJAK, 18.00), KEC 2,05

Plej-of za titulu u Danskoj startovao je juče, a u njemu će najveću borbu voditi upravo dva današnja rivala. Brondbi je u odličnoj formi, na prethodnih 11 utakmica u šampionatu pretrpio je samo jedan poraz i eventualnim trijumfom danas pobjegao bi na komotnih pet bodova prednosti u odnosu na Midtjiland. Međutim, aktuelni prvak se nakon dva uzastopna poraza u prvenstvu konsolidova. Na posljednje tri utakmice uspio je da sačuva mrežu. U Kupu je savladao Odense (3:0), dok je u Superligi remizirao sa Kopenhagenom, da bi potom u posljednjem kolu regularnog dijela spakovao pet komada Vejleu. Na posljednjih šest međusobnih mečeva Brondbi nijednom nije slavio. Četiri su pripala Midtjilandu, a dva su završena neriješenim rezultatom.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi