Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Francuska 2,85, Portugal 1,57!

Nigdje nećete moći da nađete veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Francuska 2,85, Portugal 1,57!

Sponzorski tekst

Novi dan za kladioce – nove poklon kvote.

Bukmejkeri Mozzarta nemaju namjeru da posustanu. Za danas su pripremili dvije kvote sa Evropskog prvenstva, koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu. Provjerite, stvarno je tako.

Mozzart za svaki gol na Evropskom prvenstvu donira 100 KM u humanitarne svrhe.

Navijaj za golove.

FRANCUSKA - NJEMAČKA (UTORAK, 21.00), KEC 2,85

Došlo je vrijeme da startuje i "grupa smrti". Biće zapaljivo večeras u Minhenu kada Francuska i Njemačka izađu na megdan na Alijanc Areni u, kako se očekuje, neizvesnom susretu. Trikolori iza sebe imaju osvojeno Svjetsko prvenstvo i na smotri najboljih Starog kontinenta žele da objedine dvije vrijedne titule, mada atmosfera u selekciji nije idealna usljed tihog sukoba Kilijana Mbapea i Olivijea Žirua. Mbape je nesporno ključni igrač ekipe, a povratak Karima Benzeme u nacionalni tim pomoći će trupama Didijea Dešana da poboljšaju završnicu. S druge strane, selekcija Joahima Leva nada se da će nedavno slavlje nad Letonijom 7:1 da bude zamajac uspješne serije pobjeda. Njemci imaju velike ambicije na turniru, koji će da bude posljednji za Leva na klupi Manšafta. Treba napomenuti da su se Tomas Miler i Mats Humels vratili u sastav.
Tokom Evropskog prvenstva osvoji iPhone 11 svakog dana za tiket s najvećom kvotom i jednom promašenim parom.

Naplati najveći promašaj.

MAĐARSKA - PORTUGALIJA (UTORAK, 18.00), DVOJKA 1,57

Portugalija će ciljati da započne odbranu titule na Evropskom prvenstvu u velikom stilu kada večeras na Puškaš Areni u Budimpešti nastupi protiv Mađarske. Sastav Fernanda Santosa se smatra jednim od glavnih favorita za osvajanje krune, ali moraće da dokaže svoju vrijednost na terenu. Ruben Dijas i Bernardo Silva se vraćaju u početnih 11 pošto su se odmarali u remiju sa Španijom u okviru generalne probe za Euro. Međutim, kao i uvijek, čovjek u kojeg će svi gledati biće superzvijezda Juventusa Kristijano Ronaldo. Mađari igraju kod kuće, ali s obzirom na ogromnu razliku u kvalitetu teško da postoji velika šansa u uspjeh izabranika Marka Rosija. U svom posljednjem susretu u takmičarskoj utakmici, Portugalija je pobijedila Mađarsku zahvaljujući golu Andrea Silve, mada dodajmo i da je na prethodnom Evropskom prvenstvu sudar sa Ronaldom i drugarima završen 3:3.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi