Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Lazio 1,80, Bayern 1,88, Real Madrid 1,70!

Nigdje na planeti nećete pronaći veće koeficijente!

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Lazio 1,80, Bayern 1,88, Real Madrid 1,70!

Sponzorski tekst

Bogat dan na fudbalskim terenima širom planete. Na rasporedu su sva najinteresantnija fudbalska takmičenja, a Mozzart je i ovog puta spremio velika iznenađenja.

Odsteri su bili priično raspoloženi, pa su pred vama danas tri poklon kvote kakve nećete naći nigdje na svijetu.

Evo i na kojim mečevima...

LACIO - SAMPDORIJA (SUBOTA, 15.00), KEC 1,80

Poraz u prošloj rundi od Intera označio je kraj serije Lacija od šest vezanih pobjeda u prvenstvu, ali rimski sastav želi da se što prije vrati na trijumfalnu stazu. Prva prilika je već danas, kada na Olimpiko stiže Sampdorija. Biće to izazov za pulene Simonea Inzagija, jer Dorija je sve samo ne lagan protivnik, ali Lacijali ne bi smjeli da posustanu u trci za mjesto u Ligi šampiona, a sve osim pobjede omogućilo bi konkurentima da odmaknu.

AJNTRAHT - BAJERN (SUBOTA, 15.30), DVOJKA 1,88

Oglasi

Jedan od derbija kola u Bundesligi. Ajntraht u naletu i Bajern pomalo umoran. Domaćin je ove sezone furiozan, naročito posljednjih mjeseci i sa pravom puca na premijerni plasman u Ligu šampiona. Već 10 susreta u Bundesligi puleni Adija Hitera ne znaju za poraz, pa bi potencijalnim slavljem protiv Bavaraca prišli bliže cilju. Flikova ekipa je kiksnula protiv Bilefelda u prošlom kolu, sve češće pokazuje zamor materijala zbog svih takmičenja u kojima je učestvovala, pa Ajntraht ima čemu da se nada. Ipak, nije baš pretjerano pametno kladiti se protiv najdominantnije ekipe na svijetu, koja je nedavno postala tek druga u istoriji sa šest titula objedinjenih u jednoj sezoni.

VALJADOLID - REAL MADRID (SUBOTA, 21.00), DVOJKA 1,70

Blankosi nemaju pravo na kiks pred gostovanje Valjadolidu koji je na 18. mjestu na tabeli i u seriji od osam utakmica bez pobjede. Real Madrid je, s druge srane, već dosta bodova
izgubio, gradski rival mu beži šest bodova, pa mu je, ukoliko želi titulu, svaka utakmica kao finale Lige šampiona. Za večerašnji duel oba trenera imaju velikih problema s izostancima, i jednima i drugima nedostaje po osam igrača. Međutim, Madriđani ipak imaju širu klupu, pa bi lakše trebalo da nadoknade povrijeđene igrače.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svijetu.

Top Komentari

Medo-Brundo
A sta se desi ako nadjem vece kvote?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi