Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Španija 1,47, Poljska 1,90, Škotska 2,85!

Nigdje nećete moći da nađete veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Španija 1,47, Poljska 1,90, Škotska 2,85!

Sponzorski tekst

Evropsko prvenstvo je u žiži javnosti, pa i bukmejkera Mozzarta. Za danas su spremne pojačane kvote na sva tri meča smotre najboljih selekcija Starog kontinenta, koje će u svakom trenutku imati najveći koeficijent na planeti.

Provjerite, stvarno je tako.

ŠPANIJA – ŠVEDSKA (PONEDJELJAK, 21.00), KEC 1,47

Španci u pohod na evropsku titulu kreću iz Sevilje, sa stadiona La Kartuha. Osećaće se fudbaleri Crvene furije komforno na domaćem terenu, a biće to sudar dvije selekcije u čije se redove uvukao virus korona. Napravila je zaraza pometnju u Španiji i Švedskoj. Buskets i Ljorente sa jedne, a Kuluševski i Svanberg sa druge strane dobili su pozitivne testove. Crvena furija je na Evropsko prvenstvo otišla sa timom koji bi u narednim godinama mogao da dominira evropskim i svjetskim fudbalom, ali u ovom trenutku ne spada među najjače na Starom kontinentu. I Španija i Švedska imale su uspješne završne provere, s tim da su Španci za posljednji meč bili u karantinu, pa je nastupila mlada selekcija. A Šveđani su nadigrali Jermeniju. Napad Španaca predvodiće Alvaro Morata, a Dani Olmo i Pau Tores biće mu najveća podrška, dok su kod Švedske za golove zaduženi Aleksander Isak i Markus Berg.

Mozzart za svaki gol na Evropskom prvenstvu donira 100 KM u humanitarne svrhe.

Navijaj za golove.

Oglasi

POLJSKA – SLOVAČKA (PONEDJELJAK, 18.00), KEC 1,90

Obje selekcije žele trijumfalno da započnu kampanju na Evropskom prvenstvu, a adut Poljaka u okršaju sa tvrdim Slovacima biće Robert Levandovski. Napadač minhenskog Bajerna je strah i trepet za sve protivnike, ali poljska gol-mašina ne igra tako dobro u dresu nacionalnog tima kao što je to slučaj kada nastupa sa Bavarcima. Orlovi su uoči puta na Euro dva puta remizirali, a ista sudbina zadesila je i Slovake. Poljaci slove za favorite, imaju veću dubinu, igrači sa klupe sposobniji su u pozitivnom smjeru da okrenu meč i daju konkretan doprinos. Nisu se dugo sastajale Poljska i Slovačka, generacije su se smijenile od posljednjeg duela, pa trijumf Slovačke od prije osam godina ne znači mnogo. Prvi zadatak Slovaka biće da zaustave Levandovskog, a učine li to, na dobrom su putu.

Tokom Evropskog prvenstva osvoji iPhone 11 svakog dana za tiket s najvećom kvotom i jednom promašenim parom.

Naplati najveći promašaj.

ŠKOTSKA – ČEŠKA (PONEDJELJAK, 15.00), KEC 2,85

Načekala se Škotska da se pojavi na najvećoj smotri Starog kontinenta, poslije 23 godine će Škoti zaigrati na velikom takmičenju. Od Mundijala u Francuskoj Škota nije bilo nigdje, a na Hempden parku će protiv Češke imati gromoglasnu podršku većine od 12.000 navijača. Obje selekcije imale su uspješnu generalnu probu prije puta na Euro. Češka je dobila Albaniju (3:1), a Škotska je bila bolja od Luksemburga (1:0). Česi i Škoti su se sastali dva puta prošle godine u Ligi nacija. Oba puta je trijumfovala Škotska, prvo u Olumecu sa 2:1, a zatim i u svom glavnom gradu sa 1:0.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi