Kompanija Mozzart uz sportsku porodicu Velež

Stigle donacije u odbojkaški i košarkaški klub u Nevesinju

Kompanija Mozzart uz sportsku porodicu Velež

Sponzorski tekst

Da je kompanija Mozzart najveći i najvjerniji navijač domaćeg sporta, odavno je poznata činjenica. 

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću ne bira popularnost kluba ili sportista, već se trudi da pomaže svima kojima je to potrebno. Novi dresovi i lopte sada su stigle na adrese klubova iz Nevesinja koji pripadaju sportskoj porodici Velež.

Odbojkaški klub Velež, kao ženski sastav, takmiči se od 2014. godine, a trenutno broji više od 100 članova.

“Naš klub čine djevojke iz Nevesinja, a moram da istaknem da smo najmlađa ekipa u seniorskoj konkurenciji zadnje dvije sezone. Najstarije igračice su 2005. godište, što našem klubu najavljuje svijetlu budućnost. Donacija kompanije Mozzart nas je veoma obradovala jer nam je oprema bila neophodna, a veoma nam je drago što postoje firme i ljudi koji prepoznaju rad i uspjehe mladih, ma gdje bili” istakao je Milan Torović, član UO OK Velež.

Aplauz i glasna podrška kompanije Mozzart godinama stižu kroz donacije i sponzorstva, ali i akcije opremanja klubova novom opremom.

Donacijom su sada obradovali i članove OKK Velež koji je osnovan 1973. godine. Trenutno broje oko 85 članova, od mlađih pionira do seniora, sve selekcije se takmiče u Ligi RS- Područna liga Romanija-Hercegovina.

Klub je orijentisan na rad sa mladim igračima i sa seniorskim timom koji proističe iz mlađih kategorija.

“Kompanija Mozzart je jedan od pravih primjera kako se ulaže u sport. Ovo nije prvi put da pomažu rad našeg kluba i na tome smo izuzetno zahvalni. Nadamo se da će se naša saradnja nastaviti i u budućnosti”, poručuje Aleksa Grahovac, predsjednik OKK Velež.

Zahvaljujući donacijama kompanije Mozzart, u novoj sportskoj opremi zablistali su brojni klubovi, a sada i članovi sportske porodice Velež sa juga naše zemlje. Bez obzira na to kojim se sportom bave i u kojem se rangu takmiče, Mozzart je uz njih u borbi za pobjede.

Plemenitu misiju podrške sportu regionalni líder u priređivanju igara na sreću će nastaviti i u narednom periodu.