Mozzart donirao dresove za FK Omladinac i FK Mladost iz Banjaluke
Foto: FK Mladost

Akcija „Novi dresovi za nove šampione“ stigla u Bosnu i Hercegovinu

Mozzart donirao dresove za FK Omladinac i FK Mladost iz Banjaluke

Sponzorski tekst

Kompanija Mozzart donirala je nove dresove za fudbalske klubove „Omladinac“ i „Mladost“ iz Banjaluke u sklopu akcije „Novi dresovi za nove šampione“ i još jednom potvrdila da je najveća podrška regionalnim sportskim kolektivima.

Fudbalski klubovi „Omladinac“ iz Trna i „Mladost“ iz Zalužana dobili su nove dresove u sklopu akcije „Novi dresovi za nove šampione“ koju realizuje kompanija Mozzart.

Prema riječima predstavnika oba kluba, donirana oprema predstavlja veliku podršku koja je došla u pravom trenutku, ali i snažan podsticaj za dalji rad i sportske uspjehe.

„Od srca smo zahvalni kompaniji Mozzart na ovoj neočekivanoj donaciji. Zaista lijep gest, ali i primjer kako se ponašaju društveno odgovorne kompanije. Nadam se da je ovo početak jednog lijepog prijateljstva“, naveo je Goran Balaban, predstavnik FK Mladost iz Zalužana.

Riječi hvale nisu krili ni iz FK Omladinac, koji trenutno igraju područnu ligu Republike Srpske – Banja Luka.

„Ovo je pozitivno iznenađenje za naš klub i ono dolazi u pravom trenutku. Bilo bi sjajno kada bismo imali više kompanija posvećenih društveno odgovornom poslovanju, jer je sportu u našoj zemlji zaista potrebno više ovakvih podsticaja“, naveo je predstavnik kluba Darko Manojlović.

Od svog osnivanja, kompanija Mozzart preduzima različite društveno odgovorne aktivnosti, a akcija „Novi dresovi za nove šampione“ je još jedna u nizu onih koje imaju za cilj popularizaciju sporta u lokalnim zajednicama, razvoj lokalnih sportskih klubova i podršku talentima.

"Ponosni smo što je akcija „Novi dresovi za nove šampione” prevazišla granice Srbije i stigla kod nas. Posebno zadovoljstvo predstavljaju vijesti da igrači u novim dresovima nižu pobjede opravdavajući tako i spisao ove akcije, istakla je Tamara Đajić, direktor Marketing sektora kompanije Mozzart.

Proteklih mjesec dana kompanija Mozzart u okviru društveno odgovorne akcije „Novi dresovi za nove šampione“ obukla je 7 klubova i to FK "Mladost" Tišina, FK "Crni Vrh" Jaružani, Futsal klub "Lilium", KMF "Ljubinje", FK „Mladost“ Zalužani i FK „Omladinac“ Trn.

PODRŠKA LOKALNOJ ZAJEDNICI, SPORTU, BOLESNIMA…

Mozzart je do sada u okviru akcije „Sto terena za jednu igru” obnovio dva terena u Banjoj Luci i Doboju, podržava i sportske klubove, udruženja oboljelih, domove za starija lica, zavode... Kroz svoje društveno odgovorno poslovanje ova kompanija već godinama unazad na donacije i sponzorstva usmjerava značajna sredstva.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi