Mozzart daje najveće kvote na svijetu:  Burg 1,70, Banfild 1,70

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Burg 1,70, Banfild 1,70

Sponzorski tekst

Četvrtak je siromašan dan kada je u pitanju ponuda fudbalskih mečeva, ali bukmejkeri Mozzartu za vas su pripremili kvote koje će u svakom trenutku da budu najbolje na svijetu.

Provjerite, stvarno je tako.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu

 BURG – ŠAMBLI (ČETVRTAK, 19.00), KEC 1,70

U Francuskoj se danas igra samo jedan meč, i to trećeg ranga takmičenja. Lider Burg dočekuje Šambli, ekipu koja je prošle sezone ispala iz Lige 2. Burg je samo jednom poražen na prethodnih 13 utakmica. Prima manje od gola po meču (11 na 13 utakmica). Šambli je loš i u novom prvenstvu. Tek je na 12. poziciji. Ima dva vezana poraza, odnosno tri na posljednje četiri utakmice. Prije tri sezone su igrali u ovom rangu takmičenja, a Šabli je bio uspješniji, dobio je sa 3:0 i 1:0. Burg slabije igra na svom terenu. Na dva uzastopna meča pred svojim navijačima nije slavio. Šambli je vezao četiri poraza na gostovanjima.

BANFILD – ALDOSIVI (PETAK, 01.30), KEC 1,70

Oba tima se nalaze u donjem delu tabele elitne lige Argentine. Banfild se trgao u finišu sezone, ostvario je dva vezana trijumfa. Aldosivi ima 21 bod, koliko i domaćin, klub iz prijestonice, Buenos Ajresa. Na klupi gostiju sedi legenda Boke Juniors Martin Palermo. On je na početku godine predvodio čileanski Kuriko Unido. Banfild je najslabiji domaćin u ligi. Ima samo dvije pobjede, dva remija i čak pet poraza. Aldosivi ima dva vezana neriješena ishoda na gostovanjima. Na prethodnih osam duela ovih tmova, domaćini nisu ostvarili pobjede. Posljednji meč krajem marta u Liga kupu Argentine završen je bez pobjednika – 1:1 u Mar del Plati.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

Najčitanije iz kategorije