Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Chelsea 1,70, Napoli 1,95, Lyon, 1,80, Young Boys 1,95!

Nigdje nećete naći veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Chelsea 1,70, Napoli 1,95, Lyon, 1,80, Young Boys 1,95!

Sponzorski tekst

Savršen dan za fudbalske fanatike. Ove nedjelje imamo veliki broj zanimljivih utakmica i otuda su bukmejkeri Mozzarta bili na slatkoj muci prilikom izbora.

Za danas su bili široke ruke kada su u pitanju četiri para u Premijer ligi, Seriji A, francuskoj Ligi 1 i švicarskoj Superligi.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

CHELSEA - MANCHESTER UNITED (NEDJELJA, 17.30), KEC 1,70

Kozmetičke promjene na klupi Manchester Uniteda rezultirale su pobjedom u Ligi šampiona nad Villarrealom, ali s obzirom na današnjeg protivnika Crveni đavoli teško da mogu s olakšanjem da dočekaju utakmicu. Chelsea je posljednji poraz upisao krajem septembra, a od tada u deset utakmica Plavci imaju devet pobjeda i jedan remi. Zaista impresivno. U utorak su razbili Juventus, koji je u dubljoj krizi od Uniteda.

NAPOLI - LAZIO (NEDJELJA, 20.45), KEC 1,95

Derbi 14. kola Serije A igra se na jugu Italije. Napoli dočekuje Lazio ranjen, bez ključnog igrača Osimena, na čijim je krilima stigao do prvog mesta na tabeli. Partenopei su otvorili kampanju sa osam vezanih pobjeda, a onda su počeli da trokiraju. Uslijedio je remi s Romom, pa i Veronom, te poraz od Intera. Tu su Spaletijevi momci pokazali manjkavosti, koje Rimljani žele da iskoriste. Razlika između dva tima je čak 11 bodova, a Sarija veseli raspucanost Imobilea koja bi mogla da bude ključna.

MONTPELLIER - LYON (NEDJELJA, 17.00), DVOJKA 1,80

Montpellier godinama ne menja ambijent na tabeli. Gotovo redovno je u sredini tabele, a ista priča i ove sezone, pošto je tim sa juga zemlje na devetom mjestu sa četiri boda manje od zone evropskih pozicija. Poslije dva uspješna duela sa Nanteom (2:0) i Nicom (1:0), narandžasto-plavi su u gostima izgubili od Rennea (0:2). Danas dočekuju Lyon, koji je ove nedjelje pobjedio Brondby sa 3:1 i obezbjedio petu uzastopnu pobjedu u grupnoj fazi Lige Evrope, što je dovelo do karte za plej-of. U šampionatu je Olimpik sakupio 19 bodova, kao i Montpellier, ali uz duel manje.

ZURICH – YOUNG BOYS (NEDJELJA, 14.15), DVOJKA 1,95 

Mnogo kikseva napravio je Young Boys u uvodnoj fazi šampionata Švicarske. I pored toga, momci iz Berna su u situaciji da imaju sve u svojim rukama, jer iako su na četvrtom mestu, imaju dva duela manje od lidera Zuricha i zaostaju šest bodova. Baš danas Young Boys gostuje Zurichu u derbiju kola, gdje će pokušati da prekine post na pet prethodnih susreta u svim takmičenjima. Sa druge strane, Zurich je neporažen na šest posljednjih duela u ligi. 

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.