Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Manchester United 2,10, Atletico 1,50, Leverkusen 1,55

Nigdje nećete naći veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Manchester United 2,10, Atletico 1,50, Leverkusen 1,55

Sponzorski tekst

Savršen dan za fudbalske fanatike.

Ove subote imamo veliki broj zanimljivih mečeva i zato su Mozzartovi bukmejkeri bili u velikim problemima tokom izbora. Za danas su bili izdašni kada su u pitanju četiri para u Premijer ligi, Primeri i Bundesligi, odnosno jedinicama u Manchester Unitedu, Atletico Madridu, Leverkusenu i Villarrealu.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu..

MANCHESTER UNITED - WEST HAM (SUBOTA, 16.00), KEC 2,10

Nakon 21. kola tekuće sezone, Manchester United je uspio da zabilježi deset pobjeda i pet remija, što mu je donijelo 35 bodova i sedmo mjesto na tabeli. Crveni đavoli su 2022. počeli debalkom u duelu sa Wolverhamptonom (0:1), nakon čega je uslijedio remi sa Aston Villom (2:2) i pobjeda nad Brentfordom (3:1). Danas West Ham stiže na Old Traford, koji je snažno startovao u Ligi Evrope, gdje je tim zauzeo drugo mjesto i plasirao se u plej-of. Na turniru Premijer lige ekipa Davida Moyesa ima 11 pobjeda i četiri remija, te je četvrta. Nakon slavlja u meču protiv Norwicha (2:0), Čekićari nisu mogli da se izbore protiv Leedsa (2:3).

ATLETICO MADRID - VALENCIA (SUBOTA, 21.00), KEC 1,50

Kriza potresa Atletico, a najbolji lijek su pobjede. Kolčonjerosi su nedavno eliminisani iz Kupa kralja, a potom i u polufinalu Superkupa. U španskom prvenstvu madridski tim ima devet pobjeda i šest remija, stacioniran je na četvrtom mjestu i čeka ga velika borba za plasman u Ligu šampiona. Dva vezana poraza od Bilbaa i Sociedada dogodila su se nakon pobjede nad Rayo Vallecanom (2:0) i remija sa Villarrealom (2:2). Valensija je deveta u prvenstvu sa četiri boda manje od domaćina, a uspješna je bila i u Kupu Španije plasirajući se u četvrtfinale. U posljednjem meču prije tri dana, Šišmiši su odigrali neriješeno sa Sevillom (1:1).

LEVERKUSEN - AUGSBURG (SUBOTA, 15.30), KEC 1,55

Bayer pokušava da se konsoliduje u zoni Lige šampiona nakon krize koju su doživjeli. Trenutno je ekipa Gerarda Seoanea treća na tabeli sa 32 boda. Istovremeno, jedna greška može da ga spusti, jer šestoplasirani Freiburg ima samo dva boda manje. Leverkusen je u prošlom kolu savladao Borusiu Monchengladbach sa 2:1, ostvarivši prvu pobjedu u posljednjih pet kola šampionata. Augsburg ima slabu sezonu i jedan je od kandidata za ispadanje. Tim Markusa Vajncirla trenutno je 15. na tabeli sa 19 bodova. Samo jedan bod dijeli ekipu od zone direktnog ispadanja, tako da definitivno postoji rizik od zaoštravanja situacije. U prošlom kolu Augsburg je remizirao sa Frankfurtom.

VILLARREAL - MALLORCA (SUBOTA, 16.15), KEC 1,45

Villarreal je ostvario veliki uspjeh ulaskom u nokaut fazu Lige šampiona, ali nije bio tako uspješan u Kupu kralja, gdje momci Unai Emeryja nisu mogli proći Gijon u trećem kolu. U Primeri nakon 21. kola Žuta podmornica je ostvarila sedam pobjeda i osam remija i zauzima osmu poziciju. Villarreal je 2022. pobijedio Levante (5:0), remizirao sa Atletico Madridom (2:2) i podbacio u duelu sa Elcheom (0:1). Danas dočekuje Mallorcu, koja je, za razliku od rivala, uspješna u Kupu, gdje se plasirala u četvrtfinale. Situacija nije tako ružičasta za momke iz Palme u španskom prvenstvu. Ostvarili su četiri pobjede i osam remija i drže 17. mjesto na tabeli.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Najčitanije iz kategorije