Najveće kvote na svijetu na Ligu šampiona

Mozzart promo kvote

Najveće kvote na svijetu na Ligu šampiona

Sponzorski tekst

Mozzart kladionice su za vas odabrale dvije kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu. 

To je kec na Inter protiv Benfice u revanšu četvrtfinala Lige šampiona i dvojka na Norwich protiv QPR- a u Londonu u Championshipu.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica Liga petice, Evrolige, ABA lige, NBA lige.

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

INTER - BENFICA (SRIJEDA, 21.00), KEC 2.25

Nerazzuri posrću u Seriji A, ali su na pragu polufinala Lige šampiona nakon što su u prvom meču u Lisabonu pobjedili sa 2-0. Benfica je igrala srašan fudbal, gazila sve, ali kriza Orlova, čak tri poraza u nizu. Ekipa Rodžera Šmita na stadionu Giuseppe Meazza dolazi na sve ili ništa, mora da napada od prve minute kako bi nadoknadila propušteno na Lužu. Oba tima su prethodnog vikenda poražena u domaćem prvenstvu. Inter je izgubio na svom terenu od susjedne Monze (0:1), dok je lider Premijer lige istim rezultatom izgubio na gostovanju od Chaveza. Barella i Lukaku bili su strijelci za tim Milana u prvom meču u portugalskoj prijestonici.

QPR - NORWICH (SRIJEDA, 20.45), DVOJKA 2.30

Norwich je prethodne četiri godine bio "jo-jo" tim, mijenjao je rang, bio je prejak za Championship i preslab za Premijer ligu. Ove sezone, kriza Kanarinaca, tek su na 11. mjestu, ali još mogu sanjati o povratku u elitu. Šestoplasirani WBA bježi samo dva boda, tako da Temo Pukki i njegovi drugovi imaju imperativ pobjede u Londonu protiv Policajaca. QPR se očajnički bori za opstanak. On je samo jedan bod ispred Readinga, koji je u zoni ispadanja. U prethodnih šest kola postigao je slabašan bod. U prvom dijelu prvenstva na Carrow Roadu u duelu ovih ekipa nije bilo golova.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.