Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Barcelona 1,18, Atalanta 2,55, Willem II 1,85!

Sjajna ponuda

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Barcelona 1,18, Atalanta 2,55, Willem II 1,85!

Sponzorski tekst

Nova iznenađenja iz Mozzartove kuhinje!

Ove srijede bukmejkeri garantuju da će tri interesantna duela današnjeg programa u svakom trenutku imati najveće kvote na svijetu.

Ako planirate da odigrate tiket i dobro se zabavite, jasno vam je da je Mozzartov sajt najbolja opcija.

BARCELONA – ELCHE (SRIJEDA, 19.00), KEC 1,18

Barcelona nikako da uhvati priključak za madridskim rivalima. Taman što je vezala sedam pobjeda u Primeri, u prethodnom kolu je remizirala sa Cadizom i ispustila priliku da smanji zaostatak za Atletikom na šest bodova. Večeras će hvatati posljednji voz. Elche je bio u katastrofalnoj seriji od 16 mečeva bez trijumfa u prvenstvu, ali ga je u prethodnom kolu konačno prekinuo protiv Eibara, sa kojim je sada bodovno poravnat, doduše, odmah ispod crte. Gosti nikada nisu slavili protiv Katalonaca, na osam međusobnih susreta imaju jedan remi i sedam poraza.

ATALANTA – REAL MADRID (SRIJEDA, 21.00), KEC 2,55

Pravi pakao očekuje Real Madrid večeras u Bergamu. Ne toliko zbog toga što je Atalanta u prošloj, debitantskoj sezoni na elitnoj kontinentalnoj smotri pokazala da se ne osvrće preterano na rivala preko puta i njegovu istoriju, odnosno što se prethodnih godina profilisala kao nemilosrdna gol-mašina (ima naravno i do toga), već iz prostog razloga što Zidane u Bergamo stiže bez pola tima.

Stoga u timu neće biti promjena. Onih istih 11 koji su se pošteno izmučili na Jose Zorilli prije četiri dana, klečaće pred Boginjom. Sa jasnim ciljem – da ostanu u životu i kupe vrijeme povrijeđenim igračima kako bi se vratili pred revanš na Alfredo Di Stefanu 16. marta. Kako bi uspjeli u toj nameri, iskoristićemo onu fudbalsku floskulu, moraće večeras da "poginu" na terenu. Jer Atalanta je i pored povremenih oscilacija i dalje ona stara, nemilosrdna i efikasna. Zapravo, jedino su Inter i Bajern u prosjeku postigli više golova na utakmici od Boginje ove sezone.

WILLEM II – DEN HAAG (SRIJEDA, 16.30), KEC 1,85

Derbi začelja igra se u Erediviziji. Willem II ove sezone nije ni nalik timu koji je prethodne izborio kvalifikacije za Ligu Evrope. Domaćin poslije 22 runde ima svega tri pobjede i 13 bodova na kontu, a u prethodne dvije runde pretrpjela je ubjedljive poraze od Feyenoord (5:0) i Utrechta (6:0), te trenutno jedino Venlo ima više primljenih golova. Den Haag je bodovno poravnat sa današnjim rivalom, s tim da ima pobjedu manje u prvenstvu, a bez iste je na prethodnih sedam mečeva u Erediviziji. Tradicija ukazuje na reviju golova, s obzirom da ih je tri ili više bilo na svakoj od prethodnih šest utakmica.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svijetu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Barca.forever
Ne zeri da daje najveće kvote D:
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije