Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Arsenal 1,62, Fenerbahče 1,75, CSKA Moskva 1,75

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Arsenal 1,62, Fenerbahče 1,75, CSKA Moskva 1,75

Sponzorski tekst

Nigdje na planeti nećete pronaći veće koeficijente!

Danas su u prvom planu prve četvrtfinalne utakmice Lige Evrope, a bukmejkeri kladionice Mozzart opet su bili široke ruke. U ponudi su tri kvote, najveće na svijetu. Provjerite! Nigdje nećete moći da nađete veće.

ARSENAL – SLAVIJA PRAG (ČETVRTAK, 21.00), KEC 1,62

Šampion Češke je specijalista za izbacivanje timova sa Ostrva. U šesnaestini finala je bio bolji od Leicestera, a u osmini finala je eliminisao škotskog prvaka Rangers iz Glasgowa. Sada Slaviju očekuje najteži zadatak, Arsenal, jedan od favorita za osvajanje trofeja u drugorangiranom takmičenju na tlu Starog kontinenta. Tobdžije ne mogu do Lige šampiona preko Premijer lige, pa im je Liga Evrope jedini spas. Londonski kub igraće bez defanzivaca, Brazilca Davida Luiza i Škota Kierana Tierneyja. Arsenal je u prethodnim rundama izbacio Benfiku i Olimpijakos. Česi su žilav rival, ali četa Mikela Artete ima ulogu favorita u ovom dvomeču.

-----------
Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detaljima OVDJE.
-----------

MALATYA – FENERBAHČE (ČETVRTAK, 18,00), DVOJKA 1,75

Živnuo je Fenerbahče sa novim trenerom Emreom Belezogluom. Pobjeđen je u ponedjeljak Denizli sa 1:0 i nastavljena potera za liderom šampionata Turske Bešiktašem. Iako je zimus iz Arsenala stiglo veliko ime, Mesut Ozil, nekadašnji reprezentativac Njemačke, skromne igre plavo-žutih u 2021. godini. Malatiya je u očajnoj formi, bez pobjede već 11 kola, pa je ovo šansa za najpopularniji turski klub da uhvati priključak za gradskim rivalom. U prvom meču u Istanbulu krajem prošle godine, Malatiya je pregazila Fener sa 3:0. Turski gigant teško stiže do bodova u Malatiyi. Na prethodna dva meča u ovom gradu u prvenstvu osvojio je samo bod, a nije postigao gol.

ARSENAL TULA – CSKA MOSKVA (ČETVRTAK 18.30), DVOJKA 1,75

Armejci posrću ovog proljeća, pa je krajem prošlog mjeseca došlo do smjene na klupi. Bjeloruski stučnjak Viktor Gončarenko je napustio kormilo, a na njegovo mjesto doveden je Hrvat Ivica Olić, nekadašnji napadač CSKA iz Moskve. Na debiju novog trenera teško je pobjeđen “fenjeraš” Tambov u gostima sa 2:1. Zenit je neuhvatljiv u šampionatu, a šansa za trofej Moskovljana je Kup Rusije. Rival u četvrtfinalu je Arsenal koji se bori za opstanak u prvenstvu. Prije nešto manje od mjesec dana pobijedio je velikog rivala u Tuli sa 2:1. U prvom dijelu sezone, Armejci su slavili u Moskvi sa 5:1.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.