Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Manchester United 1,63, Villareal 2,75, Braga 1,63!

Nigdje na planeti nećete pronaći veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Manchester United 1,63, Villareal 2,75, Braga 1,63!

Sponzorski tekst

Četvrtak je tradicionalno dan kada je Liga Evrope u prvom planu. Danas se igraju prvi mečevi polufinala drugorangiranog takmičenja na tlu Starog kontinenta. 

Bukmejkeri Mozzarta su i ovog puta bili široke ruke i ponudili vam tri kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu.

Provjerite! Stvarno je tako...

MANCHESTER UNITED- ROMA (ČETVRTAK, 21.00), KEC 1,63

Poraz Manchester Uniteda od Leicestera 3:1 u četvrtfinalu FA kupa trenutno je jedini poraz koji je ekipa Olea Gunara Solskjera pretrpjela u svim takmičenjima na posljednjih 21 duela. To uključuje niz od tri uzastopne pobjede bez primljenog gola u Ligi Evrope, pa Crveni đavoli u dobrom raspoloženju iščekuju prvi polufinalni susret drugorangiranog kontinentalnog takmičenja sa Romom. Ranije u kampanji United je nokautirao Milan, međutim, moraće da bude svjestan prijetnje koju predstavlja Roma poslije izbacivanja Ajaksa. Ipak, poslije eliminacije Kopljanika Vučica ne blista u Seriji A. Bez pobjede je na tri posljednja duela.

* Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detaljima OVDJE.

VILLAREAL - ARSENAL (ČETVRTAK, 21.00), KEC 2,75

Pobjeda Arsenala na gostovanju Slaviji u Pragu 4:0 u revanšu četvrtfinala Lige Evrope bila je svojevrsna poruka ostalim ekipama koje su još u takmičenju. Iako Tobdžije ulaze u prvu polufinalnu utakmicu na gostovanju Villarealu poslije poraza kod kuće od Evertona u Premijer ligi, jasno je da Arsenal daje prioritet Ligi Evrope kao najbolju šansu da sljedeće sezone igra u Ligi šampiona. U međuvremenu, Španci su impresionirali u nokaut fazi Lige Evrope, pobijedivši u svih šest do sada odigranih mečeva od zaključka grupne faze, međutim Arsenal će im obezbijediti najteži posao do sada.

MARITIMO - BRAGA (ČETVRTAK, 21.30), DVOJKA 1,63

Braga je u nedjelju kod kuće izgubila od Sportinga iz Lisabona minimalnim rezultatom i time se vjerovatno pozdravila od trećeg mjesta i prilike da se bori za mjesto u Ligi šampiona kroz kvalifikacije. Sada za Benfikom zaostaje pet bodova na pet rundi prije kraja, a Orlovi su u formi i neće se dati. Večeras ekipa iz kamenoloma ide u goste Maritimu, koji se izdigao poslije gotovo bezizlazne situacije. Tim iz Funšala slavio je tri puta na četiri minula duela i izbavio se iz zone ispadanja. Na dva boda je od pozicije koja vodi u plej-aut, a četiri u odnosu na selidbu u niži rang. Braga je trijumfovala na tri protekla međusobna dvoboja i to uvijek sa 2:1.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.