Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Zenit i Sparta po 1,40, Cluj 1,58

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Zenit i Sparta po 1,40, Cluj 1,58

Sponzorski tekst

Nigdje nećete moći da nađete veće.

Mjesec bogatog fudbalskog programa je u punom jeku, a pred vama su ovog ponedjeljka tri poklon kvote kakve nećete naći nigdje na svijetu. Odsteri su bili široke ruke na susretima šampionata Rusije, Češke i Rumunije.
Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

HIMKI - ZENIT (SUBOTA, 16.30), DVOJKA 1,40

Godinama već, uoči svake nove sezone Premijer lige Rusije konstatujemo istu stvar: Zenit je glavni favorit za titulu. Tako je i ove godine, a u vitrine je tim iz Sankt Peterburga već unio prvi trofej. Prošlog vikenda je u Superkupu Rusije rutinski savladao Lokomotivu iz Moskve sa 3:0. Dok je aktuelni prvak imao mirno i uspješno ljeto, u Himkiju nisu imali mnogo razloga za zadovoljstvo. Ekipu su napustili Djadjun i Konate, novajlije se još nisu uklopile, pa je Himki izgubio svih pet prijateljskih mečeva. Prije nedjelju dana ga je na generalnoj probi deklasirao Spartak sa 5:1. Zbog svega toga se naslućuje da Zenit ne bi smio da ima većih problema protiv rivala kojeg je savladao na posljednjih devet takmičarskih susreta. Prošle sezone je odradio posao rutinski, savladao je Himki dva puta sa po 2:0.

SPARTA PRAG - SIGMA OLOMUC (SUBOTA, 19.00), KEC 1,40

Ovog ljeta bio je pravi egzodus iz Praga, Spartu je napustilo čak 11 fudbalera. Među njima su se našla i dvojica srpskih internacionalaca, Srđan Plavšić je prešao u gradskog rivala Slaviju, a Uroš Radaković u Arsenal iz Tule. Međutim, to ne znači nužno da je Sparta slabija nego prošle godine, kada je bila vicešampion Češke sa 12 bodova manje od prvaka Slavije. Već sada je potrošila na pojačanja više novca nego prošlog ljeta, ukupno 3.760.000 evra. Stigli su David Hancko iz Fjorentine za 2.500.000, Kasper Hejer iz Orhusa za 700.000 i Jakub Pešek iz Libereca za 560.000 evra. Rival na otvaranju novog šampionata Sparti će biti Sigma. Ekipa iz Olomuca nije trijumfovala na posljednja tri prijateljska meča, a prethodnu sezonu je završila na prosječnoj devetoj poziciji. Oba prošlosezonska duela pripala su Sparti, u Pragu je bilo 3:0, a u Olomucu 3:2.

AKADEMIKA KLINČENI - KLUŽ (SUBOTA, 20.30), DVOJKA 1,58

Od početka sezone ista priča. Kluž se muči, drama je na svakom meču, ali na kraju nekako pobjeđuje. Tako je uostalom bilo i prošle sezone, kada je postao šampion Rumunije. Od početka nove sezone Kluž je poslije penala ostao bez trofeja u Superkupu, a uprkos pobjedi nad Borcem iz Banjaluke na svom terenu sa 3:1, u revanšu je bila drama i tek poslije produžetaka je Kluž prošao u 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Tamo je u prvom meču jedva pobijedio i Linkoln Red Imps u Gibraltaru, poslije preokreta sa 2:1. Počeo je i domaći šampionat, a tamo je uz mnogo prolivenog znoja Kluž pobijedio novog prvoligaša Univerzitateu Krajovu 1948, sa 3:2. Ispustio je 2:0, Krajova je izjednačila, pa je u 75. mimutu Petrila ipak donio trijumf. Protiv Akademike u Klinčeniju je veliki favorit, nema domaćin neki tim od kojeg treba strahovati. U prvom kolu Sepsi ga je savladao rutinski, sa 2:0. Kluž je pobijedio Akademiku na svih šest dosadašnjih susreta, a u 2021. godini slavio je čak tri puta.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Pogledaj kompletnu ponudu kvota kladionice MOZZART.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.