Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Roma 1,82, Leicester 2,45, Partizan 1,28!

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Roma 1,82, Leicester 2,45, Partizan 1,28!

Sponzorski tekst

Nigdje na planeti nećete pronaći veće kvote.

Očekuje nas raskošan i dinamičan dan na fudbalskim terenima širom planete, a Mozzart je i ovog puta spremio velika iznenađenja u vidu kvota kakve ne možete naći nigdje na svijetu!

Za danas su odsteri spremili tri duela sa najvećim koeficijentima u sklopu šampionata Italije, Engleske i Srbije.
Provjerite, stvarno je tako...

ROMA - BOLOGNA (NEDJELJA, 18.00), KEC 1,82

Vučica nezadrživo klizi i sve je dalje od pozicija koje vode u Ligu šampiona. Atalanta je pobjegla sedam bodova, potencijalni kiks Rome večeras protiv Bolonje mogao bi da rimskom klubu napravi veliki problem i u borbi za plasman u Ligu Evrope. Samo jedan bod iz tri protekla susreta su nezadovoljavajući učinak, ali Vučica blista na međunarodnoj sceni, gdje je pobijedila Ajaks u Amsterdamu u sklopu prvog meča četvrtfinala i pokušaće da izmežu dva duela sa Kopljanicima živne i u Seriji A. Nema lak posao, jer Bolonja Siniše Mihajlovića pruža sve bolje partije. Poražena je minimalcem u prošlom kolu od provoplasiranog Intera, a prethodno je ubilježila dvije pobjede nad Sampdorijom i Krotoneom.

*Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.ba, provjeri ga svakog ponedjeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje!

Ne zaboravi, ponedjeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.

WEST HAM - LEICESTER (NEDJELJA, 15.05), DVOJKA 2,45

Ove sezone bitka za ulaznicu do Lige šampiona u Premijer ligi je, čini se, neizvjesnija nego ikad. Jedni od glavnih aktera bitke za plasman među prva četiri u Engleskoj su Vest Hem i Lester, koje na tabeli dijele četiri boda u korist Lisica. Oba sastava igraju iznad svih očekivanja ove sezone, a naročito tim iz Londona, koji je vjerovatno najprijatnije iznenađenje. Čekićari su doživjeli dva poraza na pet minulih duela, ali od mančesterskih ekipa, dok sa ostalima uglavnom uspjevaju da izađu na kraj. Lester je u prethodnom kolu poražen od Sitija, dok je Vest Hem drugi meč u nizu postigao tri gola i slavljem nad Vulverhempton se vratio na pobjednički kolosjek. Prvi sudar u sezoni pripao je londonskom sastavu i to ubjedljivo sa 3:0.

PARTIZAN - RADNIČKI NIŠ (NEDJELJA, 19.00), KEC 1,28

Porazom u večitom derbiju šanse Partizana da sustigne i, naposljetku, svrgne Crvenu zvezdu sa trona u posljednjih 10 kola, svedene su na minumum. Crno-beli su propustili priliku da trijumfom zakuvaju finiš prvenstvene trke, kao i da nastave impresivan niz od 19 pobjeda u svim takmičenjima. Danas Parni valjak dočekuje Radnički, i ima priliku da započne novi trijumfalni niz, a u goste mu stiže dužnik iz prvog dijela, koji ga je porazio u Nišu sa 1:0. Radnički je trenutno van forme i u seriji od tri poraza, odnosno četiri duela bez slavlja.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.
NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi