Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Linkoln 2,15, Oksford 1,45!

Nigdje nećete naći veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Linkoln 2,15, Oksford 1,45!

Sponzorski tekst

Nešto "mršavija" ponuda usljed reprezentativne pauze ne utiče na bukmejkere Mozzarta.

Za danas su spremili dvije kvote, i to jedinice na Linkoln i Oksford u sklopu engleskog Liga trofeja, koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

LINKOLN - SANDERLEND (UTORAK, 20.00), KEC 2,15

Sanderlend putuje večeras na megdan Linkoln Sitiju, u kojem domaćin želi da obezbijedi svoje mjesto u nokaut fazi EFL Trofeja. Za Crne mačke će ovo da bude prvi susret u ovosezonskom izdanju takmičenja koje su osvojile u prošloj kampanji, a Linkoln je u dosadašnje dvije grupne utakmice uzeo najviše bodova i blizu je osmine finala. Bod bi bio dovoljan ovom timu da osigura svoje mjesto u sljedećoj rundi, što nije nerealan cilj s obzirom na to da se u sastavu Sanderlenda očekuje mješavina mladosti i iskustva. Crne mačke ove sezone daju prioritet učešću u Liga kupu, gdje su već eliminisale Portvejl, Blekpul i Vigan, i u osmini finala će igrati protiv KPR-a. Oba kluba igraju u Ligi 1, s tim da Sanderlend dijeli lidersku poziciju sa Viganom, dok je Linkoln na 16. mjestu sa 10 bodova manje od protivnika.

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vrijedne nagrade svake nedjelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

OKSFORD - STIVENIDŽ (UTORAK, 20.45), KEC 1,45

Grupna faza trećerangiranog Kup takmičenja u Engleskoj dostiže vrhunac. Oskford i Stivenidž poslije jednog odigranog meča nemaju nijedan bod na kontu, te bi njihov međusobni okršaj mogao da determiniše dalji tok ambicija. Oksford je favorit usljed činjenice da nastupa u trećoj ligi, gdje je trenutno osmoplasiran sa 18 bodova, samo četiri koraka daleko od liderske pozicije. Slavio je na dva minula duela, u posljednjem meču na gostovanju Šefild Venzdeju sa 2:1. Sa druge strane, Stivenidž je na 17. mjestu u četvrtom rangu, pet stepenika je udaljen od fenjera, ali je i on popravio formu i u sudar ulazi poslije remija i trijumfa.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENAKvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.