Mozzart najvjerniji navijač domaćeg sporta

Mozzart najvjerniji navijač domaćeg sporta

O. Lekić

Brojni su klubovi i sportisti kojima je podrška ove kompanije mnogo značila za dalji razvoj i postizanje boljih rezultata.

I u vremenu kada na tribinama nema publike, Mozzart je najveći navijač domaćeg sporta. Fudbal, košarka, rukomet, odbojka, vaterpolo, kik-boks, tenis- ova kompanija ne bira popularnost kluba ili sportista, već se trudi da pomaže svima kojima je to potrebno. Aplauz i glasna podrška već godinama stižu kroz donacije i sponzorstva, koje uručuju još jačim tempom tokom krize zbog korona virusa.

Od početka ove godine donirali su sredstva za sanaciju fudbalskog terena OFK “Braća Đurovski” u Prijedoru, nove dresove fudbalskim klubovima FK “Borac” iz Bosanskih Lužana, FK “Drina-HE” iz Višegrada, ŽFK Sana 2014 iz Sanskog Mosta i Rukometnom klubu Teslić, a sponzorisali su i Plivački klub “Borac” iz Banjaluke i kik-boksera Nikolu Drobnjaka iz Zvornika.

- Uspješni pojedinci, ali i timovi, kao što su kompanija Mozzart i Plivački klub “Borac” Banjaluka, idu rame uz rame. Vjerujemo da će sinergija ova dva uspješna tima donijeti još bolje rezultate- svako na svom polju. Ova godina je globalno teška, a posebno za sportiste. Podrška od strane kompanije Mozzart u takvom periodu od velikog je značaja i to izuzetno cijenimo- kaže Željko Panić, sportski direktor Plivačkog kluba “Borac”.

 Mozzart je prošle godine bio veliko pojačanje za Teniski klub „Tini“ iz Trebinja i Vaterpolo klub „Borac“ iz Banjaluke. Na adresu talentovanih tenisera stigla je vrijedna donacija u vidu sportske opreme koja će im biti korisna na treninzima i turnirima. Banjalučke vaterpoliste Mozzart je podržao sponzorisanjem vaterpolo turnira „Keel Cup“ koji je održan na jezeru Manjača.

 - Iako su se sportske manifestacije ove godine, zbog korona virusa, rijeđe održavale, nismo prestali da podržavamo razvoj sporta. Sponzorisali smo brojne klubove iz svih krajeva naše države, a sve kako bi im pomogli da nastave da treniraju i da se razvijaju- kaže rukovodilac direkcije korporativnih poslova kompanije Mozzart Selma Salkanović.

 Osim toga, ono po čemu se Mozzart izdvaja jesu ulaganja u razvoj lokalnih klubova koji se takmiče u nižim ligama i nemaju veliku podršku javnosti i donatora. Oprema je stigla u brojne manje sredine širom Republike Srpske i Federacije BiH. Za skoro godinu dana koliko postoji akcija „Novi dresovi za nove šampione“, Mozzart je opremio više desetina sportskih timova, a te donacije biće nastavljene i ove godine.

 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi