Mozzart nudi najveće kvote na svijetu: Fenerbahče 1,95, Zenit 1,73, Benfika 1,52!

Nigdje na planeti nećete pronaći veće

Mozzart nudi najveće kvote na svijetu: Fenerbahče 1,95, Zenit 1,73, Benfika 1,52!

Sponzorski tekst

Kladionica Mozzart iz bogate ponude je na startu radne nedjelje izvukla po jedan meč iz ruske Premijer lige, turske Superlige i portugalske Primeire. Poklon koeficijenti usmjereni su u pravcu Zenita, Fenerbahčea i Benfike, a bukmejkeri garantuju da će baš ta tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svijetu.

KONJASPOR - FENERBAHČE, dvojka 1,95

Ukoliko želi da ostane u realnoj trci za titulu Fener mora da savlada Konju u gostima. Trijumf bi ga približio na dva boda od lidera Bešiktaša, doduše uz utakmicu više, a u isto vrijeme bi ga izjedančio sa Galatasarajem. Domaćin je dobio posljednja dva meča sa istanbulskim velikanom, ali nikada u istoriji, a odigrali su 39 duela, nije vezao tri pobjede. Međusobni skor kaže da Fener ima 30 pobjeda, uz šest poraza i samo tri remija i uradiće sve kako bi anadolskim orlovima prekinuo niz od četiri utakmice bez poraza. Pobjedu Fenera u gostima nagrađujemo koeficijentom 1,95, najvećim na svijetu!

RUBIN KAZANJ - ZENIT, dvojka 1,73

Razočaravajuće je Zenit otvorio 2021. godinu po pitanju takmičarskih utakmica. Poraz i eliminacija iz Kupa od Arsenala iz Tule, a zatim i razočaravajući prvenstveni remi sa ekipom Rostova pokvarili su raspoloženje nebeskoplavih pred gostovanje u Kazanju. Ekipa Sergeja Semaka traži ekspresan odgovor, a trijumf bi joj donio pet bodova više od najbližeg pratioca, drugoplasiranog CSKA. Spremni su Artjom Dzjuba i Serdar Azmun koji dijele čelo liste strijelaca sa po 11 golova. Posljednji međusobni okršaj pripao je timu iz Kazanja, prije toga je Zenit slavio dva puta u nizu, od čega je jednom petardirao rivala. Posljednjih sedam godina Kazanj arena je lako osvojiva tvrđava za Zenit koji je od 2014. šest puta gostovao, i samo jednom nije savladao Rubin.

BELENENSES - BENFIKA, dvojka 1,52

Benifka je četiri puta zaredom pobjeđivala Belenenses, a gdje je četiri, tu je i pet. Čini se da su lisabonski orlovi konačno stavili tačku na lošu formu, a to nagovještavaju dvije pobjede od po 2:0 - protiv Rio Avea u prvenstvu, odnosno nad Estorilom u Kupu. Ekipa sa Luža odavno nije konkurentna za titulu i glavni cilj su joj pozicije koje garantuju Ligu šampiona. Problem je što je treće mjesto trenutno zaposjela Braga koja ima četiri boda više. Dakle, ako želi priliku za plasman u evropsku elitu Benfika ne bi smjela da nastavi sa trendom prosipanja bodova.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svijetu.

Promo

Top Komentari

MentalMan87
Cim oni nude nesto nije uredu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi