Najbolja finala nogometnih takmičenja su u Mozzartu!

Spremite se za čašćenje kao nikada do sada

Najbolja finala nogometnih takmičenja su u Mozzartu!

Sponzorski tekst

Ovosezonski fudbal se bliži kraju. Lige su skoro gotove, međutim za kraj su ostale tri finalne utakmice najjačih evropskih nogometnih takmičenja – Liga Evrope, Liga Konferencija i Liga šampiona.

U to ime, Mozzart, kako bi obezbjedio najjaču atmosferu za gledanje ovih utakmica je organizovao gledanje utakmica na skoro svim uplatnim mjestima širom Bosne i Hercegovine. Spisak uplatnih mjesta možete pogledi ovdje.

To nije sve, svako ko bude prisustvovao gledanju utakmice, čeka ga piće gratis, a može se poslužiti i grickalicama koje će biti servirane na uplatnom mjestu.

Zovi svoju ekipu, smjesti se, počasti se pivom uz pojačanog komentatora i gledaj kako Edin Džeko podiže svoj drugi ovosezonski trofej, ili ipak Haland? 

Čekamo te na dane:

31. 05. 2023. – finale Evropa Lige
07. 06. 2023. – finale Lige Konferencija
10. 06. 2023. – finale Lige Šampiona

Za detalje posjetite naš promo sajt.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.