Najbolja ponuda postaje još bolja: Meridian ima nove igre za sve utakmice iz liga petice

Najbolja ponuda postaje još bolja: Meridian ima nove igre za sve utakmice iz liga petice

Sponzorski tekst

Svi fudbalski zaljubljenici će moći da uživaju u dosta kvalitetnih utakmica iz liga petice danas, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema! Svega par minuta je neophodno da se registrujete, a svim novim igračima, kladionica Meridian daje 100% bonusa + 100 spinova na prvu uplatu. Uz drugu uplatu stiže 150% bonusa + 150 poklon spinova, a za treću uplatu čak 250% bonusa + 250 besplatnih spinova.

LEEDS – MANCHESTER UNITED – 1 (4.10) X (3.90) 2 (1.85)

Nakon što su ove dvije ekipe na “Old Traffordu” igrale zaostalu utakmicu Premijer lige u srijedu, sada će ponovo odmjeriti snage. Leeds je nakon poraza od Nottingham Foresta otpustio Jessea Marscha i pred njima je grčevita borba za opstanak. Ipak, bod u Manchesteru daju nadu da mogu ostati u elitnom rangu engleskog fudbala.

Manchester United igra kao preporođen od trenutka kada je nastavljeno prvenstvo. Izabranici Erika ten Haga djeluju kao siguran putnik u Ligu šampiona naredne sezone, a u nekom ludom scenariju bi možda mogli i da se uključe u šampionsku borbu. Kiks u prvom meču protiv Leedsa ove sedmice nije previše odmogao, međutim željeće da im se revanširaju.

Izostanci:

Oglasi

Leeds: Stuart Dallas (povreda)

Manchester United: Donny van de Beek (povreda), Christian Eriksen (povreda), Scott McTominay (upitan)

Međusobni skor u zadnjih pet mečeva: Četiri trijumfa Manchester Uniteda, jedan neriješen ishod.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu igara.

Bet Builder vam omogućava da odigrate neograničen broj tipova sa iste utakmice i da za to dobijete jedinstvenu kvotu. Jedino Meridian od svih regionalnih kladionica ima ovu igru u svojoj ponudi.

Oglasi

Ako za utakmicu Leeds-Manchester United odigrate sljedeće tipove u Bet Builderu:

-Više od 2.5 gola na utakmici
-Manchester United daje prvi gol na utakmici
-Leeds postiže manje od dva gola na utakmici
-Više od 9.5 kornera na utakmici

Dobićete kvotu 6.70.

VILLARREAL – BARCELONA – 1 (4.00) X (3.80) 2 (1.90)

Mnogi su smatrali da će odlazak Unaija Emerya drastično oslabiti Villarreal, ali to se nije desilo. Quique Setien je uradio fantastičan posao u prva dva mjeseca na klupi “Žute podmornice”, međutim dva neočekivana poraza u zadnja dva kola su ih udaljila od željene četvrte pozicije.

Oglasi

Iako je ispala u grupnoj fazi Lige šampiona, Barcelona može konstatovati da ima odličnu sezonu. Imaju osam bodova više od Real Madrida u La Ligi i veoma su blizu ostvarivanju glavnog cilja, a to je osvajanje titule. Primili su samo sedam golova u 20 odigranih kola što je pokazatelj koliko je teško probiti defanzivni bedem Katalonaca.

Izostanci:

Villarreal: Nicolas Jackson (upitan)

Barcelona: Sergio Busquets (povreda), Ousmane Dembele (povreda)

Međusobni skor u zadnjih pet mečeva: Četiri pobjede Barcelona, jedna pobjeda Villarreala.

Oglasi

“Kombinacija golova” je jedna od najpopularnijih igara iz ponude Meridiana. Imate mogućnost da kombinujete broj ili raspon golova u oba poluvremena uz fantastične kvote.

U ponudi Meridiana se nalazi čak 81 različita kombinacija, a mi izdvajamo pet najinteresantnijih:

I 1+&II 0-2 (najmanje jedan gol u prvom i 0-2 gola u drugom poluvremenu) – 1.55
I 1-2&II 1+ (1-2 gola u prvom i najmanje jedan gol u drugom poluvremenu) – 1.85
I 1-3&II 1-2 (1-3 gola u prvom i 1-2 gola u drugom poluvremenu) – 2.20
I 0-2&II 2-3 (0-2 gola u prvom i 2-3 gola u drugom poluvremenu) – 2.55
I 2+&II 1-2 (najmanje dva gola u prvom i 1-2 gola u drugom poluvremenu) – 4.10

Za sve utakmice iz liga petice, u ponudi Meridiana se nalaze i neke nove igre. To su:

-Autogol na utakmici
-Kombinacija crveni karton&penal na utakmici
-Pogodak iz penala na utakmici
-Penal u prvom poluvremenu
-Penal na utakmici
-Sudija će gledati VAR u nekom trenutku utakmice

Oglasi

Pored okršaja u najvećem rangu engleskog i španskog fudbala, na programu će biti dosta zanimljivih mečeva i u Seriji A, Bundesligi i Ligi 1. 

Posjetite Meridian, pronađite igru za sebe i profitirajte uz najveće kvote na planeti.

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u februaru na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi