Najveće kvote na planeti za okršaje: Lester – Čelzi i Bajer Leverkuzen – Borusija Dortmund!

Ko želi da zaradi „lovu“ najveće kvote na planeti, ne smije da propusti!

Najveće kvote na planeti za okršaje: Lester – Čelzi i Bajer Leverkuzen – Borusija Dortmund!

Sponzorski tekst

Vrijeme je pauze Lige šampiona, ali uzbuđenja utorkom ne fali ni malo. Čak, naprotiv. Engleska Premijer liga danas sa derbijem Lester – Čelzi, dok nam Bundesliga donosi okršaj „Farmaceuta“ i „Milionera“. Šta igrati, šta kombinovati?

Ono što treba svakako iskoristiti je fenomenalni POKLON OD 20 KM ZA BESPLATNO KLAĐENJE, koji daje samo sportska kladionica Meridian, svim svojim novoregistrovanim igračima. A, ukoliko već imaš nalog, sa „tiketićima“ od minimalno 3 KM imaš šansu da osvojiš fenomenalne „pametne“ poklone:

 Sony Playstation 5
 Xiaomi NOTE 9 PRO
 Xiaomi NOTE 9
 Smart Watch

U svoju kombinaciju NAJVEĆIH KVOTA NA PLANETI, ne propusti nikako tekmu: LESTER – ČELZI! Englezi su ove godine napravili pravu ludnicu. Vrh i sredina tabele je u samo par bodova
razmaka, tako da utrka za prvaka nikad nije bila interesantnija. U terminu od 21.15h na „King Power“ stadionu, „Lisice“ dočekuju, ultra nabrijanu ekipu Čelzija. Čelzi je konačno ostavio
pobjedu ( Fulam 1:0 ), tako da apsolutni napad od samog starta, jedino je riješenje za Frenk Lamparda. Kvote za kombinacije su realno ono što pravi bombastične dobitke. ( 1&3+ KVOTA
4.60 I 2&3+ KVOTA 4.30 ).

Danas još u Premijer ligi Engleske igraju : Vest Hem – WBA ( KEC 1,65 ) Bundesliga Njemačke danas je takođe u bombastičnom izdanju, jer nas očekuju mečevi:

 Borusija Mehengladbah – Verder Bremen
 Herta – Hofenhajm
 Mainc – Volfsburg
Ipak, najjača tekma dana, je ona koja APSOLUTNO IMA NAJJAČE KVOTE: Bajer Leverkuzen – Borusija Dortmund. Obje ekipe su na samom vrhu tabele, tako da tri boda na ovom meču, mogu da odluče ko se uključuje u samu borbu za titulu. Prošlu tekmu su obe ekipe kiksale.

Leverkuzen protiv Union Berlina, Borusija protiv Mainca. Da li će „Farmaceuti“ uzeti bodove na svojoj „Bajer“ areni, ili će Haaland da se raspuca kao protiv Lajpciga? Bitno je znati da Borusija u prethodnih 9 tekmi u gostima ima skor od čak 7 pobjeda! Zato je KVOTA OD 2,35 ZA DVOJKU, pravi poklon!

Igraj u Meridianu, jer samo je Meridian – kuća najvećih kvota!

*Kvote su podložne promjenama

Top Komentari

GojkoMoksikanac
Ma englezi me stalno obaraju, ljut sam na njih. Veceras samo švabe ispratit
0 0
Andrija1pd
Ekstra kvote, uzbudjenje ce biti na nivou
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.