Najveće kvote za idealan tiket - Meridian: Milan 2.20, Juventus 2.10, Fiorentina 2.35!

Najveće kvote za idealan tiket - Meridian: Milan 2.20, Juventus 2.10, Fiorentina 2.35!

Sponzorski tekst

Sportska kladionica Meridian nudi najveće kvote na planeti za sve utakmice italijanske Serie A!

Milan dočekuje Romu, Juventus igra u Torinu protiv Napolija, jednostavno rečeno, pravi praznik italijanskog fudbala.

Ipak, najveće uzbuđenje priredila je sportska kladionica Meridian, koja je podigla kvote na maksimum, tako da sve utakmice italijanske lige, samo u Meridianu, danas možete igrati po najvećim kvotama na planeti!

Sve što vam je potrebno da zaigrate najveće kvote na planeti, jeste meridianbet nalog, zato ukoliko niste registrovani, uradite to odmah, jer na poklon dobijate 20KM ZA BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE!

Italijanska liga je od nekad jako neefikasne lige, sa jako malo malo golova, postala liga, koja je gotovo najefikasnija u Evropi, a golovi „pljušte“ na sve strane. Danas na repertoaru imamo 9 utakmica, iz razloga što je meč Salernitana – Venecija odgođen.

Ekipa našeg kapitena, Edina Džeke, kao vodeća ekipa prvenstva otvara kolo gostovanjem Bolonji od 12.30h, a u istom terminu Sampdorija dočekuje Kaljari. Ipak, pravi okršaji počinju u večernjim terminima.

MILAN – ROMA ( 18.30h )

„Rosoneri“ su trenutno drugoplasirana ekipa prvenstva, a gradski rival im trenutno bježi 4 boda na tabeli, tako da prostora za kiks nema, ukoliko žele da osvoje Skudeto. Sa druge strane rimska „Vučica“ je najbolje pojačanje ove sezone uradila sa dovođenjem Žoze Murinja na mjesto trenere, ali kako je i sam Gospodin Specijalni izjavljivao, neophodna je rekonstrukcija tima ukoliko žele bolje rezultate. Nakon ispadanja iz evropskih takmičenja, Milan je puni fokus okrenuo kao osvajanju šampionata, a svi znamo koliko je popularni Ibra kao vođa napada motivisan da postigne gol na svakoj utakmici. Sigurno da je Milan favorit na ovom meču, a vrhunska kvota od 2.20, ne smije da se propusti!

JUVENTUS – NAPOLI ( 20.45h )

„Stara dama“ ove sezone ne igra u svojoj prepoznatljivoj dominatorskoj formi, pa tako da 5. mjesto na tabeli, nikog ne čini srećnim. Napoli je 3. mjestu tabele sa 39 bodova, te svakako imaju namjeru da pobjede u svakoj utakmici, ali ipak Juve na domaćem terenu je možda i najozbiljniji ispit ove sezone. Masimilijano Alegri na ovoj utakmici najavljuje napad od prve sekunde meča, a Bernadeski, Morata i Kin moraće da dokažu svoj status u ekipi. Takođe, bitno je napomenuti da je prethodna četiri gostovanja u Torinu, Napoli izgubio. Sigurno razlog više da se danas odigra „kec u glavu“ i pobjeda Juventusa – 2.10!

FIORENTINA – UDINESE ( 20.45h )

Popularna „Viola“ predvođena Dušanom Vlahovićem ove sezone, koji maestralno zabija na gotovo svakoj utakmici, te ga trenutno potražuju najveći klubovi Evrope, dobrom igrom dospjela je na granicu mjesta koja naredne sezone vode u evropska takmičenja. Sa druge strane Udineze u 18. odigranih kola ima samo 20 bodova, te jako teško će danas da se nose sa napadom Fiorentine, kojoj su bodovi neophodni da se uključe u trku za Evropu. Svako jako bitna činjenica je da Fiorentina u prethodnih 7 utakmica na domaćem terenu ima čak šest pobjeda i samo jedan neriješen rezultat. Prilika da upiše vrhunska kvota danas se ne propušta, a ukoliko ste odvažniji igrač danas povežite BetBuilder kombinaciju 1&D. Vlahović postiže gol – 2.35!

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama, ali u svakom trenutku kladionica Meridian nudi najveće kvote na planeti!

Top Komentari

Dejan19
Kvote u Meridianu su odlične, a tek na Italijansku ligu ?
0 0
Jadranko
Kvote nikad jače
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.