Ne propustite sjajnu priliku: Wwin - bonus dobrodošlice – DANAS (Srijeda, 09.11.2022.)

Registruj se DANAS i uzmi bonus

Ne propustite sjajnu priliku: Wwin - bonus dobrodošlice – DANAS (Srijeda, 09.11.2022.)

Sponzorski tekst
Teme:

Za nove korisnike koji se DANAS registruju u poslovnicama u Federaciji Bosne i Hercegovine Wwin je spremio primamljiv bonus.

Svi novi korisnici na ovim lokacijama od  WWin kladionice  na pokloni dobijaju 40 KM BONUS-a - Aktivan (Keš novac ostvaren BONUS-om možete isplatiti bez uslova/uvjeta – ODMAH) + 200% bonus na prvu uplatu.
Akcija vrijedi samo za DANAS (SRIJEDA, 11. novembar/studeni, pa ne propustite ovu sjajnu priliku da postanete član najveće online kladionice u regionu.

CASHBACK XXL MANIJA

Cashback XXL manija petak, subota.nedjelja, na sve slot igre, 00 – 24 h. WWin nagrađuje svoje igrače cashback-om (povratom novca) na odigrani bet (ulog) u postotku od odigranog iznosa.

Uživaj u više 1500 sjajnih casimo igara na  WWin-u , a za još više uzbuđenja ne propusti Cashback XXL maniju u petak, subota i nedjelju 00 – 24 h.

Uživaj u zabavi, IGRAJ SVOJU IGRU !

Iskušajte sreću na novoj DiplomatTech platformi.

Nova platforma na  WWinu omogućava Mega dobitke sa malim ulogom. Ističu da nije nemoguće da dobiju i prvog milijunaša bilo u KM ili EUR valuti, a za sport i live su omogućili dobitke od 100.000 €, kao i 200.000 € za sistemske dobitke. Pored standardnih opcija uplate i isplate (poslovnica, banka, xbon, abon, skrill, neteller, visa, master, maestro kartica, psc bon), uveli smo i AIRCASH opciju uplate i isplate.

KOMBINUJ PREMATCH I LIVE DOGAĐAJE

Nova dimenzija klađenja na WWin-u. Kombinujte PREMATCH i LIVE događaje na istom listiću.

Wwin se još davno svrstao uz velike i respektabilne domaće i strane tvrtke, kao što su Turkish Airlines, Bosnalijek, Caiz Coin, IG Igman čije se reklame nalaze na udarnoj poziciji na prednjoj strani dresa bh. premierligaša i među njima je uložio u najviše klubova obzirom da je jedino logo WWin-a našao svoje mjesto na prednjoj strani čak tri premijerligaša: FK Sloboda Tuzla, FK Leotar Trebinje i NK Široki Brijeg čime je pomagao čak 25% klubova prvog ranga bh. fudbala i to kao najveći sponzor, a što je nivo koji ova kuća održava već godinama.

Logo WWin krasi dresove klubova u Bosni i Hercegovini i u drugim sportovima kao i u nižim fudbalskim ligama. Vrijedno je izdvojiti:Generalni sponzor KK Borac Banja Luka, koji će u naredne tri sezone nositi ime KK BORAC WWin, KK Široki,, KK Mladost Mrkonjić Grad, kao i rukometne klubove RK Sloga Gornji Vakuf/Uskoplje, ženski rukometni klub Borac Banja Luka, RK Velež Nevesinje, ženski odbojkaški klub Leotar Trebinje, muški odbojkaški klub Bosna. U Prvoj fudbalskoj ligi RS tu je Kozara iz Gradiške, Sutjeska iz Foče. U prvoj fudbalskoj ligi FBIH tu je NK JEDINSTVO iz Bihaća.

Kad je riječ o malom fudbalu jedan klub je u svoj naziv dodao WWin. Riječ je o klubu Sloga WWin – Gornji Vakuf/Uskoplje. Uz pomenuti klub malog fudbala logo WWin je i na dresu MNK Hercegovina, kao i KMF Leotar iz Trebinja.

Top Komentari

Lorrialla
Dobro došli na najbolji seks sajt za upoznavanje - - - Hot24.pw
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.