Nogometaš odveo djevojku na 'kraj svijeta' i uz nevjerovatan prizor ju je zaprosio

Iglesias oduševio Terezu

Nogometaš odveo djevojku na 'kraj svijeta' i uz nevjerovatan prizor ju je zaprosio

E. Škorić

Napadač Betisa Borje Iglesias odlučio je da zaprosi djevojku uz nevjerovatan prizor.

Iglesias je sačekao pravo vrijeme, zalazak sunca u rodnoj Galiciji, pa je pored mora kleknuo na koljeno i pitao svoju djevojku da se uda za njega.

"Zahvalan sam što sam te upoznao i uztbuđen sam zbog toga što ću život provoditi pored tebe. Zahvalan sam također što smo zajedno prevladali naše neuspjehe", rekao je Iglesias.

Njegova djevojka Tereza Refojo je na Instagramu pokazala zaručnički prsten i kratko poručila: "Kako da ne kažem da životnoj avanturi pored tebe. Da, naravno", napisala je sretnica.

Cabo Finisterre je poluotok na zapadnoj obali Galicije na kojem je Iglesias iznenadio djevojku i nije ga tek tako izabrao. Radi se o mjestu kojeg su stari Rimljani zvali "krajem svijeta".


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije