Novače, jesi li to ti? Đoković ima dvojnika u Hollywoodu
EPA

Nevjerovatna sličnost

Novače, jesi li to ti? Đoković ima dvojnika u Hollywoodu

Sigurno ste čuli za priču da svako na ovoj planeti ima svog dvojnika.Što je ljudska populacija veća, to je vjerovatnoća da će se negdje, u nekom kutku planete, naći neko sličan baš vama.

Malo ko ima priliku da vidi kako izgleda taj neko kome nevjerovatno sliče, no kada ste slavni i poznati kao, recimo, Novak Đoković, onda fotografije dvojnika vrlo brzo preplave društvene mreže.

Svog dvojnika Đoković ima, ni manje ni više, nego u Hollywoodu. U pitanju je 60-godišnji američki televizijski redatelj i scenarist Michael Engler, a kada se pojavio na premijeri filma "Downwon Abbey" mnogi su primijetili nevjerovatnu sličnost koju ima sa teniserom, pa je njegova fotografija za kratko vrijeme postala hit na internetu.

Ukoliko dobro pogledate fotografiju, to ćete moći i sami primijetiti, a mnogi su ostavljali komentare poput: 'Novače, jesi li to ti?'

Top Komentari

AlphaStrong
Gluho bilo
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi