Novi Charliejevi anđeli najavljeni u velikom stilu

Stižu u BH kina 14. septembra

Ariana Grande, Miley Cyrus i Lana Del Rey udružile su snage i snimile pjesmu "Don't Call Me Angel", jednu od naslovnih pjesama nadolazećeg istoimenog filma "Charliejevi anđeli", koju već nakon prvog slušanja mnogi nazivaju pop hitom sezone. U pjesmi tri pjevačice svojim glasovima, tekstom i izvedbom neosporno veličaju snagu žene i ženske saradnje a ujedno najavljuju film koji u fokus stavlja upravo tzv. woman power a koji i u BH kina dolazi u terminu svjetske premijere 14.novembra!

Novi Charliejevi anđeli najavljeni u velikom stilu
Reklama - nastavite čitati ispod oglasa

Uz pjesmu je odmah objavljen i pripadajući video spot u kojemu se pjevačice nalaze u ulozi Anđela. Koliko dobro pjesma zvuči, a spot izgleda pogledajte na linku u nastavku. Film „Charliejevi anđeli” koji u domaća kina dolazi 14. studenog, po prvi put u cijeloj povijesti franšize, filmova i televizije, u režiji je žene - glumice i redateljice Elizabeth Banks.

Elizabeth Banks povodom lansiranja spomenutog video spota izjavila je: "Važno mi je bilo najaviti Charliejeve anđele moćnom himnom koja veliča snagu žena, a iza koje stoje isto tako snažni i veliki glasovi. Ali dobiti tri, prema mnogima, najsnažnija glasa današnjice, to nisam niti sanjala. Ono što su Ariana, Miley i Lana ispunile nadilazi čak i moja velika očekivanja. Njihova pjesma je snažna, poučna, i potpuno razvaljuje.”

"Don't Call Me Angel (Charliejevi anđeli)" napisali su Ariana Grande, Miley Cyrus, Lana Del Rey, Max Martin, Savan Kotecha, Ilya Salmanzadeh i Alma-Sofia Miettinen. Producenti su Max Martin & ILYA za Max Martin Productions.

Nakon Cameron Diaz, Drew Barrymore i Lucy Liu u uloge Charliejevih anđela uskače nova glumačka postava: Kirsten Stewart, Naomi Scott i Ella Balinska. Ovog studenog njih tri kao agentice Elena, Sabina i Jane predstavljaju novu generaciju Anđela koje spašavaju svijet i mlate zlikovce, naravno, uz dovoljnu dozu humora i zabave. Kako izgledaju novi Anđeli i kakva iznenađenja nam pripremaju pogledajte u prvoj kino najavi.

Pod rediteljskom palicom sjajne glumice i autorke Elizabeth Banks nastala je nova generacija Anđela u filmu u kojem se pored mladih zvijezda u sporednim ulogama pored same Banks pojavljuju i Djimon Hounsou, Noah Centineo, Sam Claflin i Patrick Stewart. Djevojke rade za tajanstvenog Charlesa Townsenda i, kao i do sada, pružaju sigurnosne i detektivske usluge svojim klijentima.

Ove godine agencija se širi na međunarodnu razinu s iznimno pametnim, neustrašivim i uvježbanim ženama diljem svijeta. Više timova Anđela, vođenih višestrukim Bosleyjima, preuzima najteže misije širom svijeta. Kada mladi inženjer pusti glas o opasnoj tehnologiji, Anđeli su pozvani u akciju, stavljajući svoje živote u opasnost kako bi nas sve zaštitili. Con film, zvanični zastupnik studija Sony za BiH, donosi ovaj atraktivni naslov na reportoar svih BH kina u terminu Svjetske premijere 14.novembra.

Reklama - nastavite čitati ispod oglasa