Obogaćena i potpuno redizajnirana iOS aplikacija portala SportSport.ba

Sada i sa tabelama, rezultatima, tekstualnim prenosima, push notifikacijama…

Obogaćena i potpuno redizajnirana iOS aplikacija portala SportSport.ba

SportSport.ba

U novu 2017. godinu portal SportSport.ba ulazi sa novitetom za sve korisnike iPhone uređaja. Sasvim nova iOS aplikacija donijeće vam potpun ugođaj i sve ono čemu ste do sada morali pristupati isključivo kroz browser.

U novoj verziji omogućili smo pristup tabelama svih sportskih takmičenja koja bi vas mogla interesovati, rezultatima utakmica širom svijeta kao i rasporedima svih takmičenja u fudbalu, košarci, rukometu, odbojici…

I žive tekstualne prenose utakmica Premijer lige BiH, 1. nogometne lige Federacije BiH, te reprezentacija BiH sada možete pratiti i putem iOS aplikacije, a za najznačajnije udarne vijesti korisnici nove iOS aplikacije primaće push notifikacije. Naravno, notifikacije je moguće i isključiti kroz postavke.

Članovi našeg foruma, ali i oni koji ga samo vole čitati sada to mogu raditi i kroz aplikaciju, bez napuštanja nativnog okruženja.

Nova verzija aplikacije donosi i poboljšan pregled foto galerija, video zapisa uz tekstove i omogućava praćene živih video prenosa koje radi portal SportSport.ba.

U sve to dizajn iOS aplikacije približen je onom za mobilnu verziju portala SportSport.ba pa će vam okruženje ostati prepoznatljivo i jednako onome na šta ste navikli, a čitanje vijesti briže i jednostavnije čak i u momentima kada niste prikopčani na internet.

Ukoliko ste do sada koristili iOS aplikaciju portala SportSport.ba obavezno uradite update, jer će stara verzija uskoro prestati sa radom, a ukoliko do sada niste imali našu aplikaciju, a koristite iPhone provjerite šta ste propustili. Svoje komentare na novu verziju iOS aplikacije ostavite OVDJE.

Za razvoj iOS aplikacije zaslužna je programerska kuća Eurobit uz značajnu podršku Lampa Studija.

Vrijedi spomenuti da je uz novu verziju iOS aplikacije urađen i nešto manji update Android aplikacije, pa ukoliko vam se update nije automatski izvršio obavezno ručno instalirajte najnoviju verziju sa uklonjenim bugovima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije