Održana prva noćna trka 10K, pobjednik Osman Junuzović

Učestvovalo 700 takmičara

Održana prva noćna trka 10K, pobjednik Osman Junuzović

Večeras je u Sarajevu održana prva noćna trka 10K, a istoj je prisustvovalo oko 700 takmičara, dok je pobjedu odnio Osman Junuzović. 

Junuzović je trku završio u vremenu od 32:31:00, a u muškoj konkurenciji drugo mjestu zauzeo je Srđan Samardžić, dok je trećeplasirani bio Božo Vujić. 

U ženskoj konkurenciji najbrža je bila, kao što se i očekivalo, Lucia Kimani s vremenom od 40:45:11, dok su iza nje završile Adela Čomor i Alma Hrnjić.

Takmičari su trčali tri kruga od BBI-a kroz najljepše dijelove Sarajeva, a trka je počela od 20.00 sati. Saobraćaj je zbog iste bio obustavljen sve do 22.00 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi