Omladinci Bešiktaša angažovali prostitutke, pa ih doveli na doručak

Skandal u turskom velikanu

Omladinci Bešiktaša angažovali prostitutke, pa ih doveli na doručak

E. Čaušević

Turski mediji nedavno su objavili da su kadeti Bešiktaša napravili haos dok su učestvovali na jednom turniru u Njemačkoj.

Ove informacije prvo je objavio ugledni Bild koji tvrdi da su kadeti Bešiktaša angažovali prostitutke dok su igrali na omladinskom turniru u Grčkoj, a na njemu su učestvovali igrači koji su 2003. godište i mlađi.

Pojedini igrači Bešiktaša optuženi su da su angažovali prostitutke jedne noći, ali da to niko ne bi saznao da ih narednog jutra nisu doveli na doručak.

Ostalim timovima koji su bili u istom hotelu bilo je odmah sumnjivo šta se dešava, te su to prijavili trenerima Bešiktaša. Međutim, iako postoje dokazi za sve to iz Bešiktaša su demantovali da se to dešavalo na ovom turniru.

"Čuli smo za taj seks skandal danas. Ipak, ono što se piše u medijima nije istina. Naš kadetski tim je bio u Rhodesu prije 40 dana. Jedan igrač je pozvao svoju djevojku u hotel, ali su treneri odmah reagovali. On je udaljen iz ekipe i to je sve što se desilo", poručili su iz Bešiktaša.

Igrači Bešiktaša su osvojili omladinski turnir pobjedom u finalu protiv Panathinaikosa sa 2:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi