Osvježite SportSport.ba aplikaciju i primajte obavijesti za vijesti iz kluba za koji navijate!

Verzija 3.3.0 donosi slojevite "push notifikacije"

Osvježite SportSport.ba aplikaciju i primajte obavijesti za vijesti iz kluba za koji navijate! · Ekskluzivno

SportSport.ba

Od danas je za korisnike Android uređaja dostupna verzija 3.3.0 aplikacije SportSport.ba koja vam daje mogućnost da se pretplatite na notifikacije vijesti iz klubova koje želite pratiti.

Želite li biti sigurni da nećete preskočiti neku važnu vijest o svom klubu (ili klubovima), te da ćete informacije imati u trenutku objave, bez kašnjenja, SportSport.ba 3.3.0 Android aplikacija daje vam mogućnost pretplate na notifikacije za pojedinačne klubove.

Učestalost notifikacija koje ćete primati možete prilagoditi svojim željama kroz tri nivoa:

  • samo opšte notifikacije za sve klubove i sportove
  • notifikacije za najvažnije vijesti iz klubova po vašem izboru
  • notifikacije za sve vijesti iz klubova po vašem izboru

SportSport.ba aplikacije za pametne telefone još od verzije 3.0 omogućile su vam registraciju i izbor favorita (klubova koje pratite), ali ste do sada vijesti o favoritima čitali na stranici "MOJI KLUBOVI". Sada dajemo mogućnosti i da vam te vijesti dolaze automatski na vaš telefon kao notifikacije.

Sve što trebate uraditi jeste registrovati svoj profil na portalu SportSport.ba (ne podrazumjeva forumske profile) klikom na ikonu u gornjem desnom uglu naslovnice, te odabrati favorite.

U osnovnoj postavci, pretplaćeni ste na najvažnije vijesti za svoje favorite, a na stranici "Postavke notifikacija" možete svoju pretplatu proširiti na sve vijesti ili ugasiti notifikacije za pojedinačne klubove.

Verzija 3.3.0 aplikacije koja omogućava primanje notifikacija po favoritima trenutno je dostupna za Android, a tokom naredne sedmice biće dostupna i za iOS uređaje.

Važno je napomenuti da je registrovani profil kao i sve postavke profila na portalu SportSport.ba unificiran i vrijedi istovremeno za sve platforme - desktop i mobitel kroz preglednik, kao i aplikacije za pametne telefone. Dovoljno je profil registrovati na jednom uređaju, namjestiti sve postavke i na svim ostalim uređajima samo se pod tim profilom prijaviti. Vijesti iz klubova koje odabereta kao profile u pregledniku će biti dostupne na stranici "MOJI KLUBOVI", dok će se na desktopu pojavljivati i u vrhu naslovnice, u krajnjoj desnoj koloni za korisnike koji imaju monitore veće rezolucije.

Podsjetimo, uz izbor klubova koje ćete intenzivnije pratiti, registracija na portal daje vam i mogućnost komentarisanja članaka.

Aplikacije portala SportSport.ba omogućavaju vam pristup svim servisima dostupnim na portalu SportSport.ba uključujući i tabele, statistike klubova i pojedinačnih igrača Premijer lige BiH i Prve lige FBiH, forum, komentare i svakako najveću i najbržu bazu svih sportskih vijesti iz svijeta i Bosne i Hercegovine.

Da preuzmete SportSport.ba Android aplikaciju kliknite OVDJE.

Da preuzmete SportSport.ba iOS aplikaciju kliknite OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti