U avionskoj nesreći poginula četiri igrača i predsjednik brazilskog kluba
Foto - Twitter

Još jedna tragedija

U avionskoj nesreći poginula četiri igrača i predsjednik brazilskog kluba

M. Šljivak

Još jedna tragedija potresla je Brazil.

Četiri igrača i predsjednik četveroligaša Palmasa poginuli su danas u padu aviona, a pored njih je poginuo i pilot.

Prema navodima brazilskih medija poginuli su igrači Lucas Praxedes (23), Guilherme Noe (28), Ranule (27) i Marcus Molinari (23), te predsjednik Lucas Meira (32) i pilot koji je indentifikovan samo kao komandant Wagner.

Avion je pao neposredni po polijetanju sa piste u Luzimagnuesu, 60 kilometara od Palmasa i po padu se odmah zapalio.

Nažalost, niko nije preživio i ovo je još jedna velika tragedija.

Svi se još uvijek sjećaju nesreće sa kraja 2016. godine kada je gotovo kompletna ekipa Chapecoensea stradala u avionskoj nesreći u Kolumbiji.

Top Komentari

AmarSahi
Tragedija se desila i ljudi umrli, ali koga boli briga, važno je da je Džeko u svađi sa trenerom. Govorite nešto o njima kako pišu o Diletti i Wandi a sami klikćete na te iste gluposti.
6 2
Rodjeni66
Ovaj piše o tragediji,pa odjednom o Džeki kakav je ovo beton od čovjeka
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi