Poslastica za kladioničare: Da li će Luka Jović i Sofija Milošević dobiti dijete u 2020. godini?

Specijal u bogatoj ponudi kladionice Meridianbet

Poslastica za kladioničare: Da li će Luka Jović i Sofija Milošević dobiti dijete u 2020. godini?

E. Čaušević

Srbijanski napadač Luka Jović ljetos je stigao u Real Madrid iz Frankfurta za 60 miliona eura.

Jović je nakon sjajne sezone u njemačkom klubu privukao interes Kraljeva koji nisu štedili novac na njegovom dovođenju. Međutim, ovom 22-godišnjem napadaču iz Bijeljine u Real Madridu ne ide baš kako je zamislio.

On je u dosadašnjem dijelu sezone u svim takmičenjima u dresu Real Madrida odigrao 20 utakmica, ali je uspio postići samo jedan pogodak.

No, za razliku od fudbalskog terena u ljubavnom životu Joviću cvjetaju ruže. On je potvrdio krajem prošle godine da je u ljubavnoj vezi s manekenkom Sofijom Milošević koja se nekada zabavljala s njegovim saigračem iz reprezentacije Ademom Ljajićem.

Sofija je s Ljajićem bila tri godine u vezi, a zabavljala se također i sa teniserom Viktorom Troickim. Ipak, poručila je da je Luka drugačiji od svih, te da su se istinski zaljubili jedno u drugo.

Iako Joviću na terenu ne ide baš najbolje u kladionicama ga možete naći u nesvakidašnjim ponudama. Naime, kladionica Meridianbet poznata je po tome što svojim korisnicima nude razne ponude, pa čak i one koje niko ne očekuje.

U svojoj bogatoj ponudi kladionica Meridianbet ima specijal koji je posvećen Luki Joviću i Sofiji Milošević. Svi mogu okušati sreću u tome da li će Luka i Sofija dobiti dijete u 2020. godini. Kvota da će se to desiti je 5.

Ukoliko mislite da je ljubav između Luke i Sofije prava stvar, te da će je krunisati prinovom onda morate okušati sreću u ovom specijalu kladionice Meridianbet. Specijal možete pogledati OVDJE.

Top Komentari

1981mostar
damire dijamantu nas baci nam broj sofije da se dogovorimo nesto nabrzinu
1 0
epa
to se luka jedino nasigurno moze kladiti stavi milion a zna rezultat... (ne mora on direktno ide preko nekog prijatelja)...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi