Prepiši najsigurnije tipove iz liga petice od “doktora za klađenje” i profitiraj

Ekspertski tiket dana

Prepiši najsigurnije tipove iz liga petice od “doktora za klađenje” i profitiraj

Sponzorski tekst

Dosta interesantnih utakmica se igra u ligama petice danas, a u ovom članku pročitajte ekspertski tiket dana sastavljen uz pomoć najvećih kvota na planeti koje ima kladionica Meridian.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema. Svega par minuta je potrebno da se registrujete, a sve nove igrače kladionica MERIDIAN ČASTI SA 1.000: čak 500% bonusa i 500 besplatnih spinova čekaju samo tebe.

BOURNEMOUTH – LIVERPOOL – 2&3+

Kvota: 2.05
Nakon više nego korektnog početka sezone, Bournemouth je upao u pravu krizu i sve to je dovelo do toga da se trenutno nalaze na zadnjem mjestu u Premijer ligi. Na ruku im ne ide ni raspored tako da će morati da naprave nekoliko iznenađenje kako se ne bi ekspresno vratili u niži rang engleskog fudbala.

Liverpool je u prošlom kolu pokazao da je kriza iza njih. Sa 7:0 su ostvarili istorijski trijumf protiv Manchester Uniteda i ne postoji bolji motivacioni boost od toga. Ukoliko nastave u tom ritmu, veoma brzo će prestići Tottenham na tabeli i tako dohvatiti toliko željenu četvrtu poziciju.

Izostanci:

Bournemouth: Lewis Cook (povreda), David Brooks (upitan)

Liverpool: Luis Diaz (povreda), Arthur Melo (povreda), Thiago (upitan)

Međusobni skor u zadnjih pet mečeva: Pet pobjeda Liverpoola.

Obrazloženje prognoze: Liverpool je u prvom dijelu sezone ponizio Bournemouth pobjedom od 9:0. Iako će “Trešnjice” biti motivisane da se na određen način osvete, kvalitetom jednostavno nisu ni na približnom nivou izabranicima Jurgena Kloppa. Očekujemo rutinski trijumf gostiju.

NAPOLI – ATALANTA – 1

Kvota: 1.70

Neočekivan poraz od Lazija nije previše naškodio Napoliju. I dalje imaju ogromnu prednost u odnosu na Inter u Seriji A, ali to ne znači da će dozvoliti eventualnu rezultatsku krizu. Pogotovo što se Victor Osimhen i drugovi nadaju da bi mogli do samog kraja i u Ligi šampiona.

Mjesto u Ligi šampiona je upravo ono o čemu Atalanta mašta. Zaostaju pet bodova za četvrtoplasiranom Romom, ali veći problem od toga je forma u kojoj se “Boginja” nalazi. Porazi od Leccea i Milana, te neuspjeh u duelu sa Udineseom su najbolji pokazatelj trenutnog stanja.

Izostanci:

Napoli: Giacomo Raspadori (povreda), Mario Rui (suspenzija), Hirving Lozano (upitan)

Atalanta: Davide Zappacosta (povreda), Teun Koopmeiners (povreda), Hans Hateboer (povreda), Giorgio Scalvini (povreda), Jose Luis Palomino (upitan)

Međusobni skor u zadnjih pet mečeva: Tri pobjede Atalante, dva trijumfa Napolija.

Obrazloženje prognoze: Kada kvalitetan tim kao što je Napoli doživi neočekivan poraz, skoro uvijek uslijedi reakcija u narednom meču. Na stadion “Diego Maradona” dolazi Atalanta koja ima puno kadrovskih problema i koja je u lošoj formi, te nema razloga ne iskoristiti ovako dobro kvotu na trijumf domaćina.

SCHALKE – BORUSSIA DORTMUND – 2

Kvota: 1.70

Schalke u zadnjih nekoliko sedmica igra najbolji fudbal u sezoni. Pobijedili su Stuttgart i Bochum, te su veoma blizu izlaska iz opasne zone. Poseban napredak je vidljiv u odbrani pošto su primili jedan jedini gol u posljednjih šest kola.

Chelsea je u utorak eliminisao Borussiju Dortmund iz Lige šampiona, međutim “Milioneri” moraju što prije prebaciti fokus na Bundesligu. Nakon dugo godina imaju realnu šansu da osvoje titulu i potrebno je da nastave sa pobjedama u domaćem prvenstvu.

Izostanci:

Schalke: Sepp van den Berg (povreda), Cedric Brunner (povreda), Sebastian Polter (povreda), Tim Skarke (upitan), Thomas Ouwejan (upitan)

Borussia Dortmund: Youssoufa Moukoko (povreda), Julien Duranville (povreda), Karim Adeyemi (upitan)

Međusobni skor u zadnjih pet mečeva: Četiri puta je Borussia Dortmund trijumfovala, a jednom je bilo neriješeno.

Obrazloženje prognoze: Schalkeova serija utakmica bez poraza se mora završiti u jednom trenutku. Borussia Dortmund će željeti da iskali sav bijes zbog lošeg rezultata iz Londona, a ne postoji bolja meta od velikog rivala.

Meridianov tiket dana:

Bournemouth – Liverpool – 2&3+
Napoli – Atalanta – 1
Schalke – Borussia Dortmund – 2
Ukupna kvota: 5.92

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u martu na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.