Profesionalni igrač FIFA-e daje lekcije iz igranja po povoljnoj cijeni: Saznat ćete gdje griješite

Više nećete razbijati džojstik od muke

Profesionalni igrač FIFA-e daje lekcije iz igranja po povoljnoj cijeni: Saznat ćete gdje griješite

S. Pašalić

Ukoliko vam je dosta visokih poraza od vašeg prijatelja u igranju FIFA-e, čini se da konačno stiglo rješenje za vaše probleme.

Naime profesionalni FIFA igrač 'REAPERZz' daje jedan-na-jedan lekcije o tome kako postati dobar u ovoj igri, bilo da je Xbox One ili PlayStation konzola na kojoj igrate.

Svaka lekcija traje jedan sat i košta 17 funti, iako postoji mogućnost rezervisanja blok časova što bi naravno bilo nešto jeftinije za svakoga ko se muči u ovoj igrici.

Rezervacije su sada dostupne i mogu se ugovoriti putem poruka koje možete poslati Liamu na društvenim mrežama.

22-godišnjak ima 21.000 pratilaca na svom YouTube kanalu i ima FIFA rekord od oko 1000 pobjeda naspram 300 poraza, uglavnom igrajući u vikend ligi i Division Rivalsu, gdje se nalazi u najvišoj ligi i igra protiv najboljih od najboljih igrača.

FIFA-u igra na visokom nivou od 2015. i sada osjeća da je u dobroj poziciji da djeluje kao mentor drugima.

"Osjećao sam se kao da sam dovoljno talentovan da počnem podučavati ljude da poboljšaju svoju igru FIFA-e i saznaju u čemu griješe", rekao je Liam.

Top Komentari

ArminA
Da mi je jednu utakmicu poigrati da mu pokazem gdje grijesi...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi