Prosinečki danas izlazi iz bolnice
Selektor fudbalske reprezentacije BiH je u bolnici proveo oko mjesec dana te je bio podvrgnut u dva navrata operativnom zahvatu.

Bit će pušten na kućno liječenje

Prosinečki danas izlazi iz bolnice

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovinje Robert Prosinečki danas će biti otpušten iz bolnice.

Podsjetimo, popularni Žuti je u bolnici proveo oko mjesec dana, a razlog su abdominalni problemi zbog kojih je u dva navrata bio podvrgnut operativnom zahvatu.

On se nalazio na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu odakle će danas u toku dana biti pušten na kućno liječenje što znači da mu se zdravstveno stanje stabiliziralo.

Nadamo se da će se naš selektor što prije potpuno oporaviti i da ćemo se svi skupa uskoro radovati novim pozitivnim rezultatima naših Zmajeva.

Top Komentari

OR7
Sretno i drž se Žuti....
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije