Brazilski nogometaš u očaju: Ta žena mi je uništila karijeru

Brazilski nogometaš u očaju: Ta žena mi je uništila karijeru

E. Škorić

Brazilc Reginaldo (37) svojevremeno je igrao u Seriji A za Fiorentinu, Parmu, Udinese i Sienu, a danas je član trećeligaša Catanije.

Dugi niz godina igra u nižim ligama i imao je vrtoglav pad u karijeri, a za to je optužio bivšu djevojku Elisabettu Canalis, jednu od najzgodnijih seks bombi, koja je bila i sa legendarnim Christianom Vierijem, ali i sa holivudskim glumcem Georgeom Clooneyjem.

Reginaldo je s atraktivnom ženom bio u vezi samo sedam mjeseci, a kada je veza okončana, njegova karijera je uveliko krenula da ide prema dole.

"Upoznali smo se na rođendanu mog bivšeg suigrača Bernarda Coradija. Znala je ko sam, znao sam i ja za nju. Otišla je od mene, kasnije sam u medijima bio 'Canalisov bivši'. I sve me to koštalo u nogometu. Nakon toga su me svi direktori nogometnih klubova doživljavali kao muškarca koji više voli žene nego nogomet. Ukratko, ta ljubavna priča uništila mi je karijeru", rekao je Reginaldo.

Top Komentari

MangasColoradas
...moj brate,sa tolikim parama si mogao sta bolje naci od ovog gabora sa stopalom broj 49.
2 1
Panjevi7
Iz aviona se vidi da je muško!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi