Ronaldo i Georgina napravili ludnicu u Portofinu, a osiguranju je dao samo jedan jedini zadatak

Druženje s prijateljima

Ronaldo i Georgina napravili ludnicu u Portofinu, a osiguranju je dao samo jedan jedini zadatak

E. Čaušević

Igrači Juventusa počinju s treninzima pred nastavak Lige prvaka, a ovaj tim već u petak očekuje revanš osmine finala protiv Lyona.

No, nakon što je u subotu završena sezona u Seriji A fudbaleri Juventusa dobili su nekoliko dana zasluženog odmora. Oni nisu putovali van Italije, te su iskoristili priliku da "skoknu" do italijanske obale.

U centru pažnje ponovo se našao Cristiano Ronaldo koji odmara s porodicom u Portofinu. On je sinoć izveo Georginu i svoje prijatelje na večeru, a naravno cijeli Portifino je to pratio.

Cristiano Ronaldo and his partner were joined by friends for dinner

Nakon kratke šetnje oni su se smjestili u restoranu La Langosteria gdje su boravili nekoliko sati. Uz Ronalda je bilo i njegovo osiguranje kako mu fanovi ne bi smetali tokom druženja s prijateljima, te je njihov zadatak bio jedino da niko osim konobara ne prilazi Ronaldovom stolu.

The Juventus ace paired his smart trousers with a navy t-shirt and white trainers

Ronaldu se na večeri pridružio i njegov bivši saigrač iz Sportinga, Jose Semedo, koji nije izgradio tako uspješnu karijeru, ali je jasno da su ostali veliki prijatelji.

Cristiano Ronaldo and his partner went out for a bite to eat with friends

Portugalca već u petak očekuje novi izazov s Juventusom u Ligi prvaka jer moraju nadoknaditi zaostatak od 1:0 iz prve utakmice. Sve osim prolaza Juventusa u četvrtfinale bi bilo ravno senzaciji i katastrofi za Staru damu. Kvote za ovu utakmicu već su spremne u MOZZART kladionici na OVOM linku.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

NoodY
Svaka cast novinaru da kaže da Samedo nije napravio neku karijeru , igra u prvih 11 u Barceloni , i u reprezentaciji Portugala ... svaka cast
5 3
LOLLOL
Gdje su ove nase vehabijice sto svrsavaju na "Ronaldo NIKAD ne pije alkohol" :D hahahaha kakva je to stoka Boze mili.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi