Ronaldo u problemu zbog snimka koji je objavila njegova sestra, policija otvorila istragu

Desetogodišnji sin sam vozio jet-ski

Ronaldo u problemu zbog snimka koji je objavila njegova sestra, policija otvorila istragu

E. Škorić

Sestra Cristiana Ronalda objavila je na društvenim mrežama jedan video svog desetogodišnjeg nećaka, a zbog toga je pokrenuta istraga od strane policije.

Cristiano Ronaldo je na dobrom putu da osigura Juventusov deveti uzastopni naslov prvaka u Italiji, a istovremeno njegova porodica uživa na rodnom otoku Madeira.

Argentinski list Ole piše da će nogometna zvijezda biti kažnjena novčanom kaznom zbog toga što su članovi njegove porodice objavili videozapis na kojem se vidi kako njegov 10-godišnji sin Cristiano Ronaldo Junior ilegalno vozi jet-ski. U Portugalu nije dozvoljeno djeci da sami voze jet-ski.

Šef primorske policije Guerreiro Cardoso u ponedjeljak je kazao kako je pokrenuta istraga, te da je svjestan šta se dogodilo i da će biti određena novčana kazna za napadača Juventusa.

Prema Daily Mirroru, policija sada istražuje ko je vlasnik spornog jet skija. Ako se pokaže da je vozilo Cristiana Ronalda, riskira ozbiljnu novčanu kaznu, ali to naravno ne bi trebalo da predstavlja problem Cristianu. Možda bi ipak trebao brinuti za sigurnost svog sina, pa ga ne puštati samog na jet-ski.

Sestra Cristiana Ronalda Elma Aveiro, koja je prva objavila isječak na svojim društvenim medijima, sada je izbrisala post. Prije toga dobila je mnoštvo kritičkih komentara gdje su fanovi, između ostalog, kazali da je sramota da se dječak vozi sam i da je, uostalom, previše opasno.

Top Komentari

LOLLOL
Ta njegova sestra samo prouzrokuje sranja. Isto ko Messijeva braca i roditelji.
5 1
ed85
A bas je to veliki problem za njega ahahahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi