Rusiju trese seks skandal: U glavnoj ulozi poznata sportska novinarka

Nudila seksulane usluge

Rusiju trese seks skandal: U glavnoj ulozi poznata sportska novinarka

O. Lekić

Jedna od najpoznatijih ruskih novinarki koja je svojevremeno vodila sportske emisije na televiziji i radiju, Dana Borisova, u centru je seks skandala.

Rusiju potresa seks skandal u kojem glavnu ulogu ima poznata novinarka, čije porno fotke su 2017. dospjele u javnost.

Naime, u medijima se pojavila njena prepiska sa jednim čovjekom kojem je ponudila seksulane usluge.

"Hoću s tobom, a zatim sa tvojim prijateljem oligarhom. Želim novac, potreban mi je", između ostalog stoji u porukama koje je Dana slala svojoj potencijalnoj mušteriji.

Ruski mediji su kontaktirali su Danu nakon što je otkrivena pomenuta prepiska, a seksipilna novinarka im je rekla da to nije njihov problem, te da nema potrebe da se zamaraju sa njenim privatnim životom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi