Samo u  Meridianu: Odigraj igru nedelje, uzmi 100% cashback i osvoji Samsung telefon!

Samo u Meridianu: Odigraj igru nedelje, uzmi 100% cashback i osvoji Samsung telefon!

Sponzorski tekst

Igraj tikete koji sadrže igru nedjelje, uzmi 100% cashbacka ako tiket bude nedobitan, a uz to se kvalifikuješ i za poklon mjeseca – Samsung A52!

Ako i dalje nemate nalog, nema problema! Svega par minuta je neophodno da se registrujete, a svim novim igračima, kladionica Meridian potpuno besplatno i bez uslova daje 20 KM bonusa za klađenje i 10 KM kazino bonusa dobrodošlice.

Kladionica Meridian od 1. do 28. marta organizuje promociju za sve igrače. Sve što treba da učinite je da odigrate tiket sa minimalno tri para i minimalnom kvotom 1.30 po paru, uz „igru nedjelje“ na bar jednom tipu i automatski ćete svakog ponedjeljka dobiti cashback u visini uplate svih gubitnih tiketa prethodne sedmice.

U prvoj sedmici marta, „igra nedjelje“ je GG&3+. Na primjer, ako do kraja ove sedmice odigrate 10 tiketa sa minimalnom uplatom 2 KM i svih 10 promašite, sljedećeg ponedjeljka će na vašem računu biti 20 KM bonusa koji možete koristiti za klađenje. Uslov je da svaki od tih 10 tiketa ima igru GG&3+ na bar jednom paru.

Maksimalan iznos bonusa koji se može osvojiti svake sedmice je 40 KM.

Tokom marta, svake sedmice će se mijenjati „igra nedjelje“, te će od 7. do 13. marta to biti I 1+&II 2+ (minimalno jedan gol u prvom i minimalno dva gola u drugom poluvremenu). Od 14. do 20. marta igra će biti IGG&IIGG (oba daju gol u oba poluvremena), a od 21. do 27. marta biće neophodno da tiketi sadrže igru „prvi daje gol“.

Igre nedjelje:

(21.03 - 27.03) - prvi daje gol – četvrta uplata cashback-a 28. marta

I to nije sve! Igrač koji nakon četiri sedmice bude imao najviše nedobitnih tiketa dobiće Samsung A52.

Kao što je već navedeno, da bi tiket bio validan i ušao u konkurenciju za Samsung A52, mora da sadrži najmanje tri para sa minimalnom kvotom 1.30 na svakom, uz „igru nedjelje“ na bar jednom tipu.

Minimalna uplata po tiketu za učestvovanje u promociji je 2 KM.

Putem Meridian dopune, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benziske pumpe, marketi...) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (Visa, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbona.

Samo u Meridianu, ako odlučite da depozit uplatite karticom (Visa, Maestro ili MasterCard), dobićete 10% bonusa! Zabavite se uz najveće kvote i ostvarite dobitak, koji možete da isplatite na najbližem bankomatu bez čekanja u redu!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.