Shakira spremila novi hit, izlazi 2. februara - datum nije slučajan, Piquea će obliti znoj

Sprema se nova osveta

Shakira spremila novi hit, izlazi 2. februara - datum nije slučajan, Piquea će obliti znoj

E. Škorić

Kolumbijska pjevačica Shakira nastavlja da teroriše svog bivšeg dugogodišnjeg partnera Gerarda Piquea. Njeno glavno oružje su stihovi njenih hitova, a novi je spremila za 2. februar ove godine.

Drami između pjevačice i nogometaša Gerarda se očito ne nazire kraj. Pop diva nastavlja da preklinje bivšeg igrača Barcelone i da vodi rat s njim i njegovom porodicom, nakon što ju je prevario sa mladom djevojkom (23) Clarom Chijom Marti.

'Sorry, već sam uzela drugi avion, ne vraćam se kući, ne želim novo razočaranje. Tako se dugo praviš da si prvak, a kad sam te trebala dao si mi svoju najgoru verziju. Ne vraćam ti se, makar plakao i molio, ostavio si me s njom, novinarima, dugovima, poreznom... Misliš da si me povrijedio, ali sada sam još jača, a ona sigurno ima lijepo ime, nije tako kako zvuči, jasno...', glase parafrazirani stihovi jedne pjesme koju je ranije objavila.

U pjesmi je suptilno spomenula i nogometaševu novu djevojku, U riječ 'jasno' (claramente), Shakira je ugradila upravo njeno ime, a i on je sam u jednom stihu spomenut u pjesmi - 'Perdon, que te sal-pique'.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CeO9FR9qICJ/[/instagram]

'Korak je između ljubavi i mržnje. Baby, želim ti sve najbolje s mojom zamjenom, ne znam što ti se dogodio, ali zamijenio si Ferrari za Twinga, zamijenio si Rolex za Casio', glasi nastavak pjesme.

Oglasi

Pique je imao odgovor na te provokacije i na pjesmu koja je postala hit i donijela pjevačici dobru zaradu od pregleda.

Naime, na pjesmu je prvo odgovorio u svojoj emisiji 'The Kings League' gdje je rekao kako ima ugovor s Casiom, a potom je na posao stigao u bijelom Twingu čime je odlučio pokazati kako ga njene riječi ne diraju.

Nekada savršeni par, koji je trajao 11 godina i raspao se prošlog ljeta, sada nastavlja međusobnu bitku. Shakira ne odustajate od osvete, pa je spremila novi hit i svjesno odlučila da ga objavi u javnost 2. februara.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CH02FQpp83G/[/instagram]

Drugi dan februara je dan kada će Shakira i Karol G objaviti svoju novu pjesmu. Nije to bilo koji datum, jer je to rođendan pjevačice i, pazite sad, rođendan Piquea.

Oglasi

Shakira i pjevačica Karol G su intenzivno radili, pa su video spot snimili u samo dva dana i rezultat je nekih snimanja koja su se odužila i koja su nastajala više od 15 sati u nizu.

Prema novinarki 20 Minutes Loreni Vazquez, izvođači su se sastali kako bi napisali “osnažujuću” pjesmu koja je rasvijetlila Shakirino slomljeno srce. Vazquez također tvrdi da je 45-godišnja zvijezda viđena s nekim koreografima u Barceloni, što sugerira da se sprema za novi muzički spot.

Iako saradnja Shakire i Karol G nije potvrđena, itekako ima smisla da njih dvoje rade zajedno, s obzirom da su dvoje vodećih umjetnika na španjolskom govornom području.

S nestrpljenjem čekamo 2. februar kada će po svemu sudeći izaći novi Shakirin hit i neće biti uopšte upitno na koga će biti usmjerena većina teksta u pjesmi.

Ne zaboravite da Volcanobet kladionica nudi pregršt sportskih događaja i velikih kvota i danas. Večeras mečevi košarkaške Eurolige, igraće se nogomet u Ligama petica, a tu je svakako i NBA koji donosi svaku noć sve uzbudljivije duele. Sve to pogledajte OVDJE

Zapratite Volcanobet kladionicu na Facebook i Instagram profilu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije